Pienoismallit.net

T-55 A

Pohjoinen liitto

Trumpeterin T-55 höystettynä saman valmistajan irtoteloilla, T-62 sarjan vetopyörällä, eduardin syövyteosilla, voyagerin muiden mallien ylijääneillä syövyteosilla, RB-modelssin alumiiniputkella ja lukuisilla omilla kuparilanka lisäyksillä, kuten tornin kahvat, polttoainetankkien yhdistelmäletkut.

Tämä villin näköinen yksilö valikoitui Bison Decalssin Afghan Tanks #1 siirtokuva-arkilta. Suosittelen, paljon kokemuksia jo Bison Decalssin siirtokuvista ja sanoisin niitä maailman parhaiksi. Toimivat aina kuin unelma. Ja tällaisia aiheita eivät monet valmista! :D

Maaleina Tamiya ja meritähti kuviot maalattu vallejon tuotteilla. Vanhennukset tehty MIG:in ja AK:n tuotteilla.

Kommentit

Kyllä trumpan surkeasta T-55 saa mahtavan näytävän mallin, pansihirin leijonan joukkojen T-55:n,kyllä waltter ppk 7,65 teki tosiaan mallin.Ei mitään suurempaa narinaa tai huomautusta, tuosta,luulisi tamiyaksi.
Huomaa että panssari on ollut käytössä eikä tallissa,kivasti on kuski lokarit kolhinut kiviin.
Maalaus on kuin oikeasta vaunusta, vanhennus, säistäminen on loistavaa luokkaa;Viisi tähtiluotia waltterin lippaaseen.Pojat ovat pelaneet morpion peliä pensseleillä tuohon tankkiin,kun aika kävi pitkäksi ja onko X:set saaneet voiton pelissä.
Moi,

Näyttää todella hyvältä. Vaunua on mielestäni vanhennettu juuri sopivasti. Jos jokin nyt hieman pistää silmään, niin nuo ruttaantuneet lokarit näyttävät hieman liian tuhdilta materiaalilta. En tiedä johtuuko tämä vain valokuvasta, lokarit jäävät kuitenkin parhaimman terävyysalueen ulkopuolelle?
Jos joku keksii jotain huomauttamista, niin ihmettelen. Minä en keksi. Mahtava!! Olisi suoranaista herjaa antaa vähemmän kuin 5 tähteä!
PhantomII 16.7.2013 11:34 Vastaa lainauksella
Komea vaunu! Säistämiset/vanhennukset tehty tyylillä. Hiukan klommoakin vaunu on saanut ja sekin on tyylikkäästi toteutettu. Trumpeterin T-54/55 - sarjan malleja on joskus arvosteltu jonkinasteisista mittavirheistä, mutta suhteessa Tamiyan vaunuun näitä saa pari kolme Tamiyan hinnalla ja se joka väittää huomaavansa mittaheitot esim. tässä mallissa - vaikka nyt näistä kuvista - on melkoinen millisilmä.

Aihevalinta on mielenkiintoinen ja olen Waltterin kanssa samaa mieltä Bison Decalsin tunnareista: erinomaisia sekä toimivuudeltaan että aihevalinnoiltaan.

Plussaa erinomaisesta pintojen viimeistelystä ja polttoainetankkien putkista/letkuista.
Kiitos kommenteista!

Pohdinkin hieman eilen, kirjoitanko mallin mittaheitoista selostukseen, koska mallisarja ja toteuttamani yksilö saavat itseltänikin kritiikkiä mm. rungon korkeudesta. Telojen ja lokasuojien väliin jää liian mittava rako. Tällä kohtaa Escin ja Italerin sarja on jopa lähempänä totuutta, mutta muut kohdat niissä meneekin pahemmin metsään. Enkä nyt tälläkertaa lähtenyt madaltamaan runkoa, koska työnsarkaa tässä projektissa, riitti jo näillä muutoksilla.

Pääasiana sarjan kanssa oli, kun tämäkin oli kaappiin eksynyt, että se myös rakenettaisiin kunnolla.
Petri Lyy 16.7.2013 15:58 Vastaa lainauksella
Olet oikeassa, mallit on tarkoitettu rakennettavaksi. Ja tässä lopputulos on vähintäänkin kaiken vaivan arvoinen.
Piristävän erilainen aihevalinta ja onnistunut toteutus. Muutama juttu kuvista osui sentään silmiin… Parissa telapyörässä näkyy valusauma. Trumpeterin malleissa nuo ovat yleensä melko "mukavat" hioa pois,nimimerkillä jokusen ko. firman mallin myös väsänneenä. Afgaanit ovat laittaneet telat näemmä melko kireälle. ;) Polttoaine ja öljytahroja voisi vielä lisäillä…
Petri Lyy 16.7.2013 19:27 Vastaa lainauksella
Kas kas. On siellä valusaumoja. Ei pitäisi katsella näitä malleja pelkän kännykän ruudulta zoomailematta kuvia. No, pisteytykseen ei tällä kertaa ollut merkitystä koska olen oppinut olemaan klikkailematta tähtiä kännykän näytöltä. Useimmiten menee väärin. Telat eivät mielestäni ole kammokireällä vaan aika soppelit.
AJ 17.7.2013 01:21 Vastaa lainauksella
Moi Waltter,

Erinomainen idis tämä Pohjoisen Liiton T-55A. Rakennussarjan mittavirheet eivät ole mallarin vika, joten ne voinee unohtaa. Camo vanhentamisineen ja säistyksineen ovat erityisen piristäviä ja onnistuneita - räyhäkkään näköinen T-55.

Parhain terveisin, AJ
Onkos nämä nyt uudet kuvat? Kyllä on kaikkien kehujen arvoinen!