Pienoismallit.net

Nurgle Chaos Lord

GW:n valmistama kokonaan muovinen miniatyyripelinappula. Maalattu Vallejon akryyleillä ja GW:n washeilla. Maasto on muotoiltu Milliputtystä ja siroitteet löytyi maustekaapista (pienemmäksi silputtuna). Vesi on Vallejon Still Wateria ja ruohotupot Wargamerilta.

Kommentit

Joo nyt tuli paremaksi kuin eka kerralla, kyllä tuo visva antaa tuhdimman näyn.On se kaunis ja hyvän näköinen figuuri,ikävää tuo tausta on liian musta se kadottaa nuo kasvot.
Moi Eerik,
Poikani nuorempani harrasti samoja figuja kuin sinäkin. Tosin "jouduin" maalaamaan hänelle muutaman pelejä varten (siihen aikaan noi pelinappulat oli sikakalliita ja usein jotain metalliseosta). Noh se siitä… tosi hienosti olet onnistunut maalauksessa (toisin kuin minä).
Kiitoksia kommenteistanne. Halusin jättää kasvomaskin todella voimakkaaseen kontrastiin maalausvaiheessa, leukaluun kohta on maalattu melkein mustaksi ja valokohtaa on korostettu pienellä alueella. Valitettavasti kamerani ei ole niitä parhaimpia joten en saanut välitettyä samaa fiilistä kuviin mikä näkyy mallissa "livenä".