Pienoismallit.net

Pe-2 ja La-7 dioraama

Jo aiemmin alustan kanssa näillä sivuilla esiintynyt MPM:n malli Pe-2 ja Eduardin Mallisarja La-7 sijoitettuna dioramaan. Ilmeisesti voin sijoittaa Pe-2:n tähän. Jouduin nimittäin jälleen korjaamaan museoväen särkemää mallia! Woodland Scenicsin ja Scale Supplyn maisemointitarvikkeita sekä omaa turvesirotetta.

Kommentit

Ei tästä kai muuta voi sanoa, kuin mahtavan näköistä!
Miten arvostella täydellistä? Sanotaan vaan että wautsi :)
Samoilla linjoilla kun tuon Sturmovikin kanssa: Hieno! Valokuvauksellisesti hienoimpia kuvia, mitä olen täällä nähnyt.
Hienoa työtä tämäkin diorama. Onko tämä Lappeenrannassa ilmailumuseossa nähtävillä? Vai mitä museota tarkoitit?
Jep, Lappeenrannan museolla. Siis Etelä-Karjalan Ilmailumuseolla lentokentän laidalla. Kiitos teille, Paavo ja muut lajikumppanit, kannustuksesta!!
Todella harvinaisen hieno kokonaisuus. Olet osannut vangita tässä diossa hienon tilanteen ja panostanut todella paljon yksityiskohtiin. Arvostelutaulukko ei riitä.
Todella komea dioraama, upeat kuvat kruunaavat kokonaisuuden. Mustavalkokuva olisi mukava nähdä, menisi aidosta kuin väärä raha:) Karia kompaten hienosti vanguttu tilanne kuvissa.
Hieno,hienompi Sepon Dio.Tulehan Seppo käymään näiden Dioraamojesi kanssa ensi lokakuussa Kuopion näyttelyssä.Näitä olis kiva katsella "livenä" Terv.Opa L ja P-Savon mallarit.
Olishan se nasta morjestaa Oppaa ja Savon muan poekija, voan mite sitä tällane ruajarikko mihinkään oikkee piäsee! Käykee sielä Lappeenrannan Museolla tsekkoomasa. Siel ne on kahottavissa. Kiitos kannustuksesta!!
AJ 8.6.2013 11:23 Vastaa lainauksella
Moi Seppo,

Erittäin mallikas lekodio jälleen; upeat kuvat, hieno asetelma ja onnistuneet pienoismallit - dio kertoo hyvin tarinan; loistosuoritus jälleen!

Parhain terveisin, AJ
Kimmo K. 8.6.2013 21:27 Vastaa lainauksella
Terve Seppo!
Valokuvat ovat todella upeita. Kävinkin jo eilen ihailemassa näitä malleja museolla. Vaikea sanoa, näyttävätkö paremmalta kuvissa vai livenä.

T. Kimmo K
Komeita kuvia, varsinkin tuo mv -kuva miellyttää, sama kommentti sopii myös Il-2 dioon. Tunnelmat vangittuu hienosti, ehkä itse lisäisin hieman kuluneisuutta/pölyä/käytönjälkeä paikoitellen, pitäisi nähdä livenä ennen lopullista tuomiota, pitää siis käydä katsastamassa lomalla museo muutenkin!
Samat sanat kuin Il-2 diossa. Huomaa kun tekijällä on homma hallussa ja sommittelutaitoakin riittää. Todella hieno kokonaisuus!
Olen kovin kiitollinen niille kahdelle pellehermannille, jotka antoivat ihan 2,5 pistettä! Wautsi, on hienoa kun on joukossa tosi miehiä(tietenkin nimettömiä). En vain näe perusteluja moisille pisteille. Säännöthän edellyttävät niitä!?
Heips Kimmo, Kari, Janne ja muut lajikumppanit! Tuntuu mukavalta, kun kovan nyhertämisen jälkeen saa positiivista palautetta.
Terv. Vanha parta Seppo
Olipa minulta luiskahtanut täysin ohi tämä taideteos. En ole tosin kerennyt paljoa näitä sivuja katellallaan.
Olet tehnyt taas sellaisen teoksen, että moneen kertaan piti kuvat katsoa. Malli on tehty antaumuksella ja kuvaus kruunaa kaiken. Hyvä Seppo. Ja onnea täysin ansaitusti "Viikon Mallista"
T.T
Petri Lyy 17.6.2013 16:34 Vastaa lainauksella
Ei kai ideana ole julkaista täällä jotain sota-arkistoista julkaistuja kuvia aidoista lentolaitteista :) en ollut aiemmin tätä huomannutkaan, enkä rupea toistamaan ylempänä lausuttaja kehuja. Ykköskuva ja mv-kuva etenkin menevät täydestä kuin väärä raha. Pisteillä ei taida enää olla väliä, mutta pirun hieno työ.
Kiitoksia vaan kaikille ystävällisyydestä ja kannustavista kommenteista! Jatketaan talkoita hitaasti, mutta varmasti!! Hyvää kesää kaikille mallareille!!!

T. Seppo Vaari
Komeeta työtä ja hienoja yksityiskohtia! Ihan kuin olisivat valokuvia oikeista koneista kentällä!

T. Waltter
OHARi 18.6.2013 07:41 Vastaa lainauksella
Kun yhdistää huippu mallarin ja valokuvaajan niin eihän jälki voi olla muuta kuin tällaista.
Jopas on komia (nippu ylistyssanoja tähän viellä lisää) ja onnea viikonmallista..
Jotta ei mene ihan pelkäksi kehumiseksi, niin on tässä vikaakin…liian vähän kuvia, kattelis enempikin tätä ;)
Kiitos Marko! Nuita kuvia ei oikein enää saa lisättyä, koska dio on siellä museolla(Etelä-Karjalan Ilmailumuseo, LPR) pitää seuraavasta ottaa enempi, sikäli jos onnistuu!! Hauskaa Kesää!!

terv. Seppo
Kiitos Oharille! En nyt kuitenkaan ole "Huippumallari", vielä vähemmän "Huippukuvaaja", mutta kyllä se tuntu hienolta, että joku arvostaa nuin kovasti!! Kiitos siitä ja Hyvää Kesää!!