Pienoismallit.net

Type 59

Kiinan keskiraskas panssarivaunu

Trumpeterin sarja, joka on polttoaineletkuja ja tornin kahvoja lukuunottamatta rakennettu suoraan laatikosta. Letkut ja kahvat on tehty kuparilangasta.

Malli muuten kiva pikkutakennettava ja omaa kivaa detaljointia, mutta letkutelat olivat hirveimmät mitä vastaan on tullut, koska maalauksen jälkeen maali lohkeili pois teloista.

Malli on maalattu Tamiyan akryyleillä. Siirtokuviin apuna käytin Vallejon lakkoja ja Micro Sol siirtokuvapehmennintä.

Vanhennuksia vaunuun on tehty MIG.in ja AK interactiven "washeilla", öljyväreillä ja pigmenteillä.

Kommentit

Erittäin hyvin olet saanut elävyyttä maalipintaan ja säistys on realistinen.Ei sen yksivärisenkään mallin tarvitse olla monotoninen sävyiltään,hieno! Mikä tuo torniase on,julman kokoinen..
Mikko
Hillitty värimaailma, mutta tarpeeksi monipuolinen. Teloissa voisi näkyä terästä huomattavasti enemmän.
Luulisi 1/35 entinen mallarin aikaan trumpa nollaan oleva Type-59 hirvitys jopa telat samaa stressi ja hermoja tappavaa ainetta.Mutta ei kun onkin 1/72 ja samat( merde) telat, kivasti sävytys onnistunut,mutta ,mutta ,alokas mallarin virhe kk-piipun auki poraaminen? Menikö vanha viipuun vai stressi telat? Tuo on 12,7mm DSHK kk.Kyllä Waltterilta ppk 7,65mm onnistuu niin isot kuin pienet panssarit.Taitaa olla tien an menin väen murskaaja, yksi figu siviili eteen niin dio on valmis
Työn alle on pian tulossa letkutelat, joihin kokeilen uutta tekniikkaa. Katsotaan miten kemikaali pelittää ja laitetaan kokemukset tänne vaikka artikkelin muodossa.
Perskeles, diggaan ihan ziiikana!! Katsoin ensin, notta on 1:35 skaala. Hienosti tehty Waltter!! Heps, kattelin tietojasi ja huomasin, notta oletkin artesaani mallinrakentaja. Eipä ihme, että homma toimii!!
Terve ja kiitos kommenteista!

Konekiväärin piippu on kyllä aukinainen, kiitos nuppineula, ja teloihin lisäsin metallinkiiltoa.

Mielestäni mallin hirveimpiä kohtia on tornin asekilven vieressä oleva aukko, jonka koko menee mittakaavasta huomattavasti pieleen.

- Waltter
Kyllâ on tuo aukko tosiaan liian iso,lievästi näkyy kun oikein katsoo tuon dshk piippua olevan auki mutta maali on hieman tukkinut sen.Kyllä pakoputkiin olisi pitännyt noeta ennemmän on ne sen verran savutttavia koneita nuo t-59 ja muut saman perheen koneet.Kun käynistâä nousee iso savu joka näkyy pitkälle,tuossa you tubessa oli yksi pätkä.