Pienoismallit.net

Pz.Kpfm KV-2 754(r)

Trumpeterin valmistama malli, jota on paranneltu E.T. Modelssin syövyteosasetillä, RB-Modelssin alumiinisella putkella, sekä Friul Modelssin ATL-51 valkometalliteloilla. Kettingin valmistajaa en muista.

Malli on maalattu Tamiyan akryyleillä ja kulahtanut talvinaamiomaalaus on toteutettu hiuslakalla.

Siirtokuviin apuna käytin Vallejon lakkoja ja Micro Sol siirtokuvapehmennintä.

Vanhennuksia vaunuun on tehty MIG.in ja AK interactiven "washeilla", öljyväreillä ja pigmenteillä.

Telat on "mustattu" AK interactiven metal burnishing fluidilla.

- Waltter Holm

Kommentit

Kyllä on hyvä perussiisti malli, ehkä hieman liian siisti,mutta makuu asia olisiko juuri sudittu talvicamoon kun tornin astin raudoissa ei ole kulumaa?olisko juuri kenttä varikolta valmistunut tuo KV-2 ja täydennetty saksalaisin virityksin ja toimi liikuvana tykkinä kun ei ole pk :koita paikalla?Eipä tuolla vaunulla ole paljon ajettu kun on vaunun alaosa ja telaketjut puhtaat?Muutama figu tuohon ,josta yksi suutii maalia tornin astimilla juuri palkkiristin alla olevaa harmaata valkoiseksi,vaunun johtaja tornin kannelle seisomaan haara asennossa.Ajaja rennosti vaunun sivulla katsoo maalaria ja poltaa piippua vaikka veteraani kolmensota vuoden takaa, korjaus ja huolto varikon paksu kenttävääpeli seuraa työtä ,kirjuri korpraalin kanssa,ehkä myös huumori lause vaunun torniin, tietenkin saksaksi.
Kyllä Waltterilla on homma hyvin hanskassa. Metallia telojen sisäpinnoille. Muuta paranettavaa en löydä.
hyvän näköinen malli, maalaus varsinkin toimii hienosti. Vähän silmään pistää kun toisen puolen telat roikkuvat paljon enemmän kuin toisen. Onko tämä tietoinen valinta vai vääristääkö kuvat vaan jotenkin? Omaan makuun myös hieman liian siisti alarunko, vaikka talvi olisikin niin varmaan nämä möhkäleet kaivoivat rapaa lumen alta. Mutta tämä likaisuus nyt on vähän katsojasta kiinni aina.. :)
AJ 4.6.2013 14:02 Vastaa lainauksella
Moi Waltter,

Eiköhän oleellinen ole sanottu jo edellä, joten kehun vain hyvin onnistunutta talvicamoa. Parhain terveisin, AJ
Hieno vaunu, teloihin ja pyörästöön hieman teräksen väriä saisi laitella. Muuten ok, etsit tuovat mukavasti yksityiskohtia trumpan sarjaan. Roikkuva kettinki tornin sivulla kiva yksityiskohta. Ja ehkä kuraakin saisi telastoon laittaa mutta nämähän on maku asioita. Hieno kokonaisuus.
Komia malli kaapatusta KV-II:sta! Talvicamo on toteutettu mallikkaasti ja koko mallin rakentelu on oikein laadukasta. Hitsi vie, kun kaipaan vaikka talvista Valkovenäjän kuusimetsässä kulkevaa tieuraa!! Veri nise, niinku fransmannit sanoo!!