Pienoismallit.net

SU-27 Flanker

Ajattelin kokeilla jotain uutta ja päätin rakentaa ensimmäisen suihkukonemallini. Flankerit on jostain syystä aina miellyttäneet silmää, joten olihan tuollanen tehtävä.

Melkolailla erilaista rakenneltavaa ja maalailtavaa, kuin panssarit, joita yleensä tulee väännettyä jo ihan kokonsakin puolesta. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa näitä neukkukoneita voisi rakentaa hyllyyn lisääkin.

Maalattu Vallejon ruiskumaaleilla. Sinisiin käytin UK Azuren, French Bluen ja Valkoisen eri sekoituksia. Mitään tiettyä esikuvaa mallille ei ole, vaan hain esikuvaa lähinnä googlen kuvahaulla tuota "vähemmän räikeää" kolmivärimaastokuviota (kaksi eri sinistä ja harmaa). Rakennettu suoraan laatikosta.

Kommentit

Kolmivärikaavio ja koko muukin kone mielestäni onnistunut. Värirajat pehmeät eikä harmaasta oikein tiedä, onko siinä useampaa useampaa sävyä vai pelkästään käytön jälkeä, eli juuri niinkuin itänaapurin koneet tuppaa olemaan. Millä maalasit nuo moottoreiden metallinväriset osat?
A Lappalainen kirjoitti:
Millä maalasit nuo moottoreiden metallinväriset osat?
Tamiyan meikeillä/pigmenteillä. Värit taisivat olla: Silver, Gun Metal, Rust ja Burnt Blue.
Kaunis ja erittäin hyvin onnistunut sukhoi-27 flanker,tuosta naamiointi kuviosta minusta liian pehmeä ja utuinen eikös noilla ollut aika terävät naamiointi rajat ja värit eroitui selvästi?Nappiin osunut paneelijen rajoitus ei liian näkyvävaan just paikallaan.Ja pohjasta valokuva.
AJ 7.5.2013 22:16 Vastaa lainauksella
Moi Kimmo, Su-27 Flanker on kyllä leko sieltä kauniimmasta päästä, kauniimpia suihkareita ehdottomasti; kenties vain Miraget lyövät vertoja sille kauneudessa. Venäläiset ja ranskalaiset osaavat rakentaa kauniita suihkuhävittäjiä.

Komppaan Eerikiä "Kaunis ja erittäin hyvin onnistunut Sukhoi-27 Flanker". Camo on onnistunut, aika jännät värisävyt, mutta ilmeisesti Flankereissa onkin aina mielenkiintoiset camo-kuviot.

Hieno Flanker! Parhain terveisin, AJ