Pienoismallit.net

Ligier Ford JS11/15

Belgian GP 1980

Ranskalainen Didier Pironi ajoi tämän mallin esikuvalla, Ligier JS11/15:lla ylivoimaiseen voittoon vuoden 1980 Belgian GP:ssä. Voitto oli nyt jo edesmenneen Pironin ensimmäinen F1-urallaan.

Malli on rakenneltu Silverlinen (Tameo) 1:43 valkometallimallista. Sarjassa ei ole moottoria, eli kyseessä on perus-curbside. Malliin on lisäilty jarruletkut, ohjaamon johdotuksia, sarjasta puuttunut tukirauta vaihdelaatikon kylkeen ja fotoetsattuja pultin- ja mutterinpäitä vaihdelaatikkoon. Lisäksi takajouset ja iskarit näpräsin uusiksi, tosin ne jäävät kyllä melkolailla piiloon valmiissa mallissa. Sarjassa on 97 osaa.

Maalailu on hoidettu Tamiyan spray-maalilla ruiskulla maalaten. Pinta on kiillotettu Tamiyan Rubbing Compoundeilla ja dekaalien laiton jälkeen vahattu saman firman mallivahalla.

Tässä linkki rakenteluketjuun: www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=11336

Kommentit

Siis aivan sika makea formula. Jotenkin nämä vanhat säväyttävät enemmän kuin uudet
Törkeen hieno! En pysty käsittämään miten pieni tuo on.
Huikeaa työtä, kuten sinulla yleensä. Noin pieneen mittakaavaan rakennettuna eikä mitään moitetta. Se on silloin täydet.
Kiitoksia ukot kehuista! :)
On se vaan niin hieno.. Nämä kasariformulat kyllä oikein uhkuu voimaa ja tehoa, niin 1/1 kuin neljäskymmeneskolmasosakoossa. Silloin autot olivat jopa kauniin näköisiä. Näistä sinun ratatykeistäsi voivat ottaa kaikki esimerkkiä, lisää vaan "baddokilta" baanalle. 25 pistettä ja nopein kierros!
Todella vähän annettu kommentteja… kai siksi kun ei moitittavaa löydy.
Joten ei tästä viittä pojoa vähempää kehtaa antaa.

Uutta Tameota kehiin, kiitos (mites se Räikkösen Lotus edistyy?).
Kiitoksia Aku ja Reine! :)

Räikkösen Lotus E20 majailee projektipöydällä, valmiina kohtaaman pohjamaalausinnostuksen. Kyllä se siitä pikkuhiljaa ;)
Ehdottomasti täysien pisteiden arvoinen malli.