Pienoismallit.net

D.U.K.W. Ampihibious truck with crane

Laitetaanpa tällainen DUKW-teaseri tänne.

Malli on valmis, parempia kuvia yritän kovin saada aikaan. Rakennuskertomusta saapuilee jälleen myöhemmässä vaiheessa… Katsotaan vaan, että onko mallista mitään jäljellä sen käytyä Unkarin Mosonissa näyttelypöydällä. =)

Kommentit

Kyllä on kaunis iines-ankka,ai voi kuinka soma on tuo kulunut pressu.Ainoastaan ajovalot vaikuttaa umpi italierilta?noita olisi ehkä voinut parantaa se on makuu asia.Kyllä on hyvää työtä ei voi muuta sanoa.Huops ehkä ennemmän rompetta lavalle,ei liikaa tai liian vähän vaikka muutama oluttynnyri joukkojen moraalin vuoksi.Jos joukot ovat juoneet liikaa siideriä ja calvaa sitten 6.kesäkuun
AJ 9.4.2013 09:23 Vastaa lainauksella
Moi Kaj-Krister,
Komppaan Eerikiä - tämä on nuorison termein sikasiisti pienoismalli Iines-Ankasta! Saat kyllä valoittaa rakentamista, kuten lupaat. Alusta on tosi bueno, niinkuin on Ankkakin. Realistisen hienon näköinen DUKW. Parhain terveisin, AJ
Kieroutuneeseen taiteelliseen silmääni tuo pelkkä jalopuualusta parhaalta vaihtoehdolta, mikäli sellaista vaihtoehtoa nyt enää on. Itse mallissa on värisävyjä oikein mukavasti. Pressu on niin onnistunut, että olisi kiva tietää, mistä se on valmistettu. Italerin muovia se ei ainakaan ole.
Tämä on ihan ykkönen, todella realistinen!
On se kyl komia kaikinpuolin.
Kiitän kohteliaimmin. Mallix-lehti tarjoaa lisäinfoa jossain vaiheessa. Samaten aiemmin lisäämästäni Chevyn hinurista. =)

Harmittaa vaan itseä, kun tuo valokuvaaminen ei tahdo onnistua kunnolla. Joko valo mättää tai värisävyt… Ehkä vaan en osaa. Yritin jopa rakentaa "kuvausstudiota", mutta valaistus tuli jälleen ongelmaksi. Noh, ehkäpä joskus vielä onnistun.

Jalopuualustaa en pysty enää palauttamaan, se on menetetty tuolle kuralle. Alustahan nyt ei ole se tärkein kuitenkaan… Pressu on ihan tavallista nessun nenäliinaa. ;)
Kyllä on arkirealismia kerrakseen!! Siteeraan Jyrki Boy Käteistä: Fantastinen!!! Pressu oikein kruunaa komeuden!!