Pienoismallit.net

Volkswagen Golf III

Nyt oli aika vähän poiketa jenkkiautoista ja rakentaa kolmoskoppainen Golffi, joka on ollut jo pitkään aikeissa. Itseltä löytyy tällainen siis 1:1 pihasta ja yritin jäljitellä sitä mahdollisimman paljon. Sarja oli hyvä, mutta hieman yksinkertainen. Malli muutettu neliovisesta kaksioviseksi, sisustaan tein detaljeja ja alustaa madalsin edestä 23mm ja takaa 13mm. Madalluksen toteutin ottamalla jousten yläpäistä hieman pois ja hiomalla runkopalkkeja edestä ja takaa jotta kelkkoja sai nostettua. Muutoksen kaksioviseksi tein vain hiomalla takaa kahvat pois ja kittaamalla ovien saumat umpeen ja poistin takaikkunoissa pystyssä olleet listat. Lopputulokseen olen tyytyväinen, ei tullut suurempia kämmejä tämän mallin kanssa.. Mutta olisi kiva saada paljon arvioita ja kommentteja, kaikki otetaan vastaan! :)

Kommentit

Siistiä jälkeä! Hyvä maalipinta ja siististi kasattu Golffi. Ehkä kuvausalusta voisi olla aavistuksen parempi, nyt kun auto uppoaa lumeen. Muuten ei voi valittaa.
Kiitos! Joo olis pitäny ainakin vähän tampata tota lunta tosta, mutta eipä tullu mieleen kuvaushetkellä :/ Laittakaahan muutkin kommenttia tulemaan, olis kiva saaha vähän perusteitakin arvioille..:)
Näyttää ainakin mun silmään hyvältä. Kuvia sais olla vähän enemmän niin näkis paremmin hyvää rakennusjälkeä ja maalauspintaa.
Kiitoksia. Sain nyt ladattua pari lisäkuvaa kun ei aiemmin antanut ladata, jospa noista näkyis taas vähän lisää jälkeä :)