Pienoismallit.net

Raptor

S.A.F.S.

S.A.F.S. Raptor eli Super Armored Fighting Suit. Kow Yokoyaman maschinenkrieger-scifimaailmasta tuttu panssaripuku. Wave corporationin sarja meni mukavasti kasaan, letkut korvasin kitaran kielillä ja lisäilin myös itsetehtyä valupintaa tiettyihin osiin( Tamiyan kittiä ohennettuna asetoonilla ja "läästittynä" mallin pintaan, lopuksi kevyt hiominen).
Maalattu Vallejon akryyleillä (kulumat on tehty hiuslakkatekniikalla) ja vanhennettu öljyväreillä. Halusin kokeilla sinitarralla maskaamista ja sainkin omasta mielestäni mukiinmenevän naamiomaalauksen. Alusta putkistoineen on tehty evergreenin styreenituotteista.

Kommentit

Tasokasta laatutyötä, chippaukset ja ruostevalumat näyttävät hyviltä, samoin hitsisaumat (onko lisätty?)
valo/varjo-efekteillä olisi voinut kokeilla kikkailla, tai muuten lisätä värisävyihin kontrasteja. Mutta hyvä näinkin.
Kiitti palautteesta! Jep, noi hitsisaumat ja tuo antenni on kans omia lisäyksiä, unohtui mainita. Maalasin kyllä pari vaalennuskerrosta molempiin värisävyihin, mokomat vaan tahtoi hukkua sitten jälkikäsittelyssä pois.
Ihan kiva :)
Kiitos :)
Ihailin tätä jo Tampereella. Todella hyvännäköinen sekä livenä, että kuvissa. Hitsisaumat ja maalaus ovat onnistuneet loistavasti. Hieno alusta kruunaa työn.
Tää on kyllä komea mecha vai miksi noita nyt kutsutaan (taistelurobotti). Joskus kattonu jotain videota, kun nuo Japanin suunnalla tällaisia kasailee. Ite meinannu kans jotain vastaavaa joskus ottaa tilaukseen ihan vaan vaihtelun vuoksi. Alusta/tausta on kans kyllä kadehdittavaa työnjälkeä. Ainut mikä oikeestaan pisti silmään on tuo putkesta tullut "biohazard" hyppää jotenkin silmille noin puhtaana vihreänä. (voi toki olla et livenä sekin on ihan mukiin menevä)
Kiitoksia palautteesta. Kyllähän se vanhan sydäntä lämmittää kun muutkin pitävät teoksestani. Kyseessähän on panssaripuku eli kuvitteellinen ihminen on sisällä. Tein myrkyn alunperin murretun vihreän sävyn väriseksi mutta mielestäni tämä ei ollut niin "uhkaavan" näköistä kun itse vihreä mömmö.