Pienoismallit.net

ford torino cobra jet

tämmönen Torino tuli sitten juuri Tampereelle valmiiksi, Auto on ostettu Ebay kautta jostai amerikasta. Auto oli
hyvä rakentaa kaikki osat menivät suoraan paikalleen,Värinä toimii Motipin Tipun keltainen, Konepelti tuli kokonaan keltaiseksi parin epäonnistumisen jälkeen. Vanteet ovat Marko Piirosen valaamat Slotit.

Kommentit

Hemmetin hyvän näköinen Torino. Hyvä maalaus ja nuo rekkarit on hienot. Tuo takalasin ritilä on niin kaheksankyt luvun tyylinen :) Ehkä oven saumoihin hieman tummuutta lisää. Hyvä noinkin.
On kyllä makee! Tosi hyvän maalipinnan oot saanu. Eipä tosta oikeen valitettavaa löydy.. :)
kiitos kiitos=)
Tätä kuolasin tuolla Tampereellakin, todella hyvää jälkeä kuten aina. Maalipinta on todella siisti ja muutenkin kasailu on onnistunut hienosti. Onkos tässä konetta? Nuo konepellin lukkosokat (?) ovat hieman massiiviset, ehkä etsiosilla olis tullut parempi, mutta hyvältä se näyttää joka tapauksessa.
on kone kyllä, ja noi sokat tulivat auton mukana ei noi etsi osa sokat sopinut.Kiitos
Onse komee, tämän mallin Torino on kyllä se nätein. Laitappa vielä kuvia siitä 56 Chevystä joka myös oli Tampereella.
kiitos, laitan
Esa.M 12.3.2013 19:49 Vastaa lainauksella
Näyttää ruisku tai purkki pysyvän käsissä, oot, sen verran hyvät maali pinnat saannu aikaseks!,mitä oon katellu mallejasi ja slotit on mun yhdet suosikki vanteet.
PhantomII 13.3.2013 10:07 Vastaa lainauksella
Kotikaupungissani oli 70-luvulla keltainen Torino, joka kyllä sai päät kääntymään. Samaa imua on tässä mallissakin. Olisko ollut mustaa raitaa konepellissä, jotenkin sellainen muistikuva on? Torino oli muistaakseni -72 mallia? Muistaakseni -72 mallissa on "pyöreämpi" maski, jos niin vois sanoa? JoHan taisi tehdä 1970-luvun alkupuolen Torinoa aikoinaan.

Maalipintaa on jo ylempänä kommenteissa kehuttu ja tyylikäshän se on. Alas laskettu takasivulasi tuo mukavasti elävyyttä malliin ja on tyylikäs detalji. Kuva sisustasta olisi aina kiva tämän tasoisissa malleissa nähdä.

Tuo ovien ja muiden saumojen varjostelu pitää varmaan tehdä melko varovasti tällaiseen keltaiseen pintaan, ettei tule liian tummaa, koska malleissa ovien ja muiden luukkujen rakojen saumat ovat melko isoja?
Hieno on! Merkit ja listat lienee jätetty pois tarkoituksella vai eikö paketissa ollut niitä? Takarekisterikilven pitäisi olla saranoitu alalaidasta, kun tankin korkki sijaitsee takarekisterikilven alla. Takakilpi/teline ottaa siis oikeasti isomman tilan. Nimimerkillä -71 Torino tallissa. :)
kiitos kiitos
PhantomII kirjoitti:
Muistaakseni -72 mallissa on "pyöreämpi" maski, jos niin vois sanoa? JoHan taisi tehdä 1970-luvun alkupuolen Torinoa aikoinaan.
Joo '72 Torino on ihan erinäköinen etenkin keulasta. Jo-Han teki ainakin Oval Race '72 Torinoa joka minultakin löytyy, ihan hieno sarja, parasta Jo-Hania. Tuostahan saa rakennettua koriltaan orggiksen, mutta sisustaan ja alustaan ei ole vakiopalikoita. Tai en mä nyt ihan satavarmasti muista, mutta voin tarkastaa…Tossa kuva omasta setistä.
Hiano Torino! Saiskos konepellin alta kuvan tai parisen kuvaa?