Pienoismallit.net

Chevrolet Chevelle

SS 396 '70

Elikkä neljäs mallini tuli kasattua reilun vuoden tauon jälkeen. 70 Chevelle on ollut itselle se lempiauto kautta aikojen ja halusin tehdä siitä ihan alkuperäis version pienien detaljien kera. Sarja kokonaisuudessaan oli ihan ok, osat menivät pienen asettelun ja viilailun jälkeen paikoilleen, mutta detaljeja olisi voinut olla sarjassa hieman enemmän. Decaalejakin oli huimat 2kpl + rekkarit tuohon stock versioon.. Mutta lopputulokseen olen melko tyytyväinen, varmaan ainut harmittava asia on että spray suutin räkäisi lakkauksen aikana ja katolle tuli laikut, mutta niitä ei oikein näistä kuvista erota. Kuvissa tarkempaa tietoa mallista, nyt vaan paljon kommentteja ja arvioita! :)

Kommentit

Onpas komea Chevelle, hieno nähdä näitä myös tehtaan kuosissa. Hyvä värivalinta ja sileä ja kiiltävä maalipinta. Muutenkin todella hyvin kasattu Chevy. Ikkunalistojen maalaus on todella hyvin onnistunut, rajasitko teipillä tai jotain? Itsellä tuosta ei koskaan tunnu tulevan mitään, onneksi on tuota Bare Metal Foilia.

Ainoa mistä voi kitistä, tosin sekin on naurettavan pieni asia, mutta nuo konehuoneen johdot ja etenkin tulpanjohdot ja lämppärinletkut taitavat olla pikkuisen järeitä.
Kiitoksia! Mun piti kyllä teipata kun rupesin noita listoja maalaamaan, mutta en sitten kuitenkaan jaksanut vaan vetelin vaan suoraan pensselillä :D Ja tuossa tulpanjohto hommassa kävi sellanen kämmi että mulla oli akun maadoitusjohtoa ja tulpanjohtoa aftermarket tavarana mutta ne meni vahingossa väärin päin ja tajusin sen vähän turhan myöhään.. noh, menee tuo noinkin..
olen Nikon kanssa samaa mieltä siitä että noi ikkunalistat olisi voinut Foilata, Mutta muuten todella hieno Chevelle.
Kiitoksia. Mistä muuten yleensä hommaatte tuota bare metal foilia?
Nyt juuri tällä hetkellä näyttää olevan lopussa monesta paikasta, mutta Turusen Jarkolla on sitä yleensä ollut varastossa (Mallisto.fi) ja TietoNikkarilla myös. Myös Hobby Point Helsingissä myy Foilia.
Okei, kiitoksia!