Pienoismallit.net

Scania 164L 580 V8

Tuollaista Scaniaa ollaan aloitettu. Mun kolmas raskaan kaluston malli. Malliin olisi tarkoitus kokeilla sävyeroja maaliin. Tullaan maalaamaan Bilteman Spraylla, Lisäosia Truck Accessoriesista
ja paljon tilpehööriä tehdään taas itse.

merkinnät

Nyt alkaa Scania olla valmis. Tankin korkki puuttuu vielä. Onnistui ihan kohtuullisesti, paremmin kuin aikaisempi. Nautarauta on Truck Accessoriesista muut osat tehtykin itse. Lippaan en ole tyytyväinen mutten viitsi enää sitä purkaa ja korjata. Jarrupaine letkut laitetaan myöhemmin. Risuja ja ruusuja vaan tulemaan;) Ja Akulle tiedoksi ei mullakaan sopinut hytti ensiyrittämällä, eikä ne syvennökset menneet kohdilleen. Ja Tonille tiedoksi ne takavanteiden pienet rinkulat olivat väärin laitettu, jolloin se napa tuli liian ulos. Kun katsoi ohjeista niin selvisi;)
Hytti on nyt kasattu melkein valmiiksi jotain pientä tulee vielä. Seuraavaksi on sen kiinnittäminen alustaan. Hytistä tulee tuskin kippaavaa. Kommentteja ja kysymyksiä vaan tulemaan;)
Tämäkin saatiin taas pöydälle ja alustaa aloittelin. Alustaa kasattu vähän ja keulamaskia tehty. Kysymyksiä ja kommentteja tulemaan!
Hytti on nyt koottu sekä maalattu. Ikkunalistoja ym. olen maalaillut ja ilmanottoaukkoja myös. Nuo pienet mustat maalitahrat keulassa jää piiloon, kun keulamaski menee paikoilleen. Tuulenohjaimet olivat varsinainen painajainen, kun eivät suostuneet mitenkään mennä paikalleen, mutta kovan uurastuksen jälkeen menivät kuitenkin paikalleen. Maalattu Bilteman automaalilla. Kysymyksiä ja kommentteja saa esittää:)
Scanian sisustaa olen rakentanut lähes valmiiksi, muutama osa puuttuu vielä. Sisälle tehdään vielä verhot, peili, radiopuhelin, ja jotain pikku tilpehööriä. Maaleina käytin pääosin Tamiyaa, myös Revellin ja Humbrolin maaleja.