Pienoismallit.net

"Gogg Rising"

Valmis dioraama Mobile Suit Gundam animesarjasta, Gogg on amfibio mobile suit , eli vedessä toimiva ihmisen ohjaama robotti :)
23.11. Maalasin mallin uudestaan, halusin hieman "Scifimaisemman lookin".

Kommentit

VAUUU…taas jotain ehdottomasti erilaista,piristävä poikkeus tännekkin…lisää tämmöisiä
Näyttää pirun hienolta, maalaus onnistui ilmeisesti tosi hyvin ainakin kuvien perusteella, kirkuvat siviilit vielä juoksemaan henkensä edestä, niin hyvä tulee :D
Ohoh, komee on.Mistäs ton tien oot tehny?
Kiitokset kommenteista! Maalaus miellyttää silmää, tosin kuivaharjaus ja litkutus laittavat "pisteen iin päälle" ja Antti, siviilit unohtuivat osastolle, joten viikonloppuna en niitä lisäile ;) . Tuo "maa-alusta" on yhtä puulevyä, tie on tavallista pienoismallikittiä ohennettuna pirkan kynsilakan poistoaineella, tuloksena oli ohut massa mitä töpöttelin karkeakarvaisella siveltimellä , luoden illuusion karkeasta asfalttipinnasta. "Multamaa" on taas polyfillan, maalin ja PVA-liiman seos.
Golg 17.8.2007 22:10 Vastaa lainauksella
muistaisin nähneeni jossain netissä videon jossa joku japsi tekee samanlaisen dioraaman,hieno siitä tulee
Kyllä, työ yrittää olla "tribuutti" ko. tekijälle ja hänen työlleen sillä ko Z´gog dioraama oli ensimmäinen tutustumiseni Mobile suit gundam - maailmaan. Tribuutin aihetta löytyy myös "retro" mechoille :)
Jaapu 19.8.2007 19:45 Vastaa lainauksella
hieno
Kertakaikkiaan hieno työ jo tässä vaiheessa, värien sarjakuvamaisuus vetoaa erityisesti minuun. Hmmmm, harkitsen vakavasti tribuutin tekemistä sinun työllesi :).
KL 21.8.2007 00:30 Vastaa lainauksella
Todella hieno ja piristävä malli. Toivottavasti jälkikasvuni ei näe tätä, voi vielä joutua laajentamaan "reviiriä" entisestään.
Vielä kerran , kiitokset! Mukavaa jos inspiraatiota voi antaa muillekin kolleegoille. Tästähän alkaakin kaikilla mallailun alueilla oma ketju : tribuuttityöt :)
Vielä kun laitat kuviin jonkun sarjakuvamaisen taustan ettei työpöydän rojut näy, niin rispektii tulee… Siis vielä enemmän kuin nyt…

Näyttävä jo nyt…
Todella Hieno!! Onnittelut!!
Samuli 25.10.2007 15:18 Vastaa lainauksella
Rankkaa :D
Coca cola tosi tyylikäs. isokäsi tänne
kiva nähdä välillä jotakin ihan uutta! =)
Sun pitää laittaa vesiefektiä tuohon Goggiin, kun se on juuri noussut vedestä. Kiiltävää pintaa=vettä tjms.
Antti kirjoitti:
Sun pitää laittaa vesiefektiä tuohon Goggiin, kun se on juuri noussut vedestä. Kiiltävää pintaa=vettä tjms.
Kiitokset kommenteista. Joo , ajattelin puolikiiltävää lakkaa, Gogghan on kävellyt matalikolla, joten ihan likomärkä se ei ole. Pitää vielä tuo "caution, low water" -kyltti iskeä paikoilleen :D
Jx 12.1.2008 22:29 Vastaa lainauksella
Sininen on sopiva sävy tähän mielestäni! Milläs maaleilla tämän olet maalannut, ja onko käytetty ruiskua?
Ruiskua käytetty, Vallejon Game Colorit toimittivat maalin virkaa. Kiitos kommentistasi, Malli meni uusiksi sillä halusin löytää "merellisemmät sävyt"
Kun tätä katseskeli livenä siellä Sampolassa, niin tämä näytti ihan sairaan komealta! : ) Todella hienoa työtä olet tehnyt.
niklas nyman kirjoitti:
aivan upee!!!!!!!! .
ite on kans pitänyt gundam ostaa ja koota mutta noi visa hommat ei oikein pelaa ku en omaa visaa jne..
Ps. kaikki noin suurin piirten oon kattonu gundam.it meinaan
Kiitokset. Jos totta puhutaan niin ikä alkaa painamaan dioa jo nyt, figuureita voisi olla enemmän ja muuta oheiskrääsää, puistonpenkkejä tms.
Vau!! Maasto hyvin skaalan mukainen. Silmää miellyttävä värimaailma. Lisää ihmisiä niin vielä paranee…
Mallin värimaailma on ehdottomasti muuttunut parempaan suuntaan. sopii veteen paremmin. Täytyy sanoa, että on kerrassaan mahtavaa jälkeä. Hyvä!
Boneheed 23.9.2008 19:03 Vastaa lainauksella
Hyvän näkönen dio, mutta vihaan näitä japanilaisten rumiluksia.
nimi 23.9.2008 21:37 Vastaa lainauksella
Voisi pitkän ajan jälkeen laittaa kommenttia. Aika komea pienoismalli tästä on selvästi tullut. Kuinkas kauan tuon teko kesti? Puoli vuotta ja risat?
Ei voi minkään… Vanha maalaus oli parempi :( Enemmän metallimaisempi ja raskaampi.
Vaalennukset erottuvat nyt enempi läikkinä, kuin kulumina.
Tämä sivusto tarvitsee lisää tällaista. Mielestäni tuo uusi siniharmaa lookki on parempi. Tuo aukko jalassa on eirttäin onnistunut yksityiskohta.