Pienoismallit.net

Dr. Who & Tardis

BBC:n Sci-Fi kulttisarjan tohtori ja "aikakone"

Jo vuosikymmenet BBC:llä pyörinyt tv-sarja "Dr. Who" innoitti allekirjoittaneen rakentamaan tämän mallin. Mallin lopullinen sijoituspaikka tulee alustan valmistumisen myötä olemaan tyttäreni työpöytä.
Ja kuten kaikki muutkin allekirjoittaneen mallit: maalattu Tamiyan akryyleilla ja sivellintekniikalla.

Kommentit

Mutta, mihin jätit Martha Jonesin?

Piristävä valtavirta-aiheista poikkeava malli. Vähän lisää syvyysvaikutelmaa varsinkin harmaaseen pukuun, samoinkuin kenkiin.
Martha jäi tarkoituksella pois. Afro-taustaisen ihmisen ihon maalaaminen ei vain allekirjoittaneelta onnistu…
Samat kommentit kuin Eemilillä minulta, jonkinlaisen värihuuhtelun kun tekisit niin sais enemmän yksityiskohtia näkyviin.
Muuten loistava malli, mistä muuten ostit tämän?
Värihuuhtelut olen kyllä tehnyt, mutta taisi efekti jäädä vähän vajaaksi… Hannantsilta tilasin - täytyy muuten oikein kehua palvelua; tilasin torstaina ja seuraavana keskiviikkona kusti polki postilaatikkoon ilmoituksen saapuneesta paketista.
Enpä tiennyt Airfixin tälläisen mallin julkaisseen. Nyt tiedän! Oikein piristävä ja mielenkiintoinen malli. Maalaus kaipaisi syvyysvaikutelmaa ja hiukset voisivat olla näyttävämmät. Kaikenkaikkiaan oikein hieno ja siisti malli.
Samaan tv-sarjaan näyttää Airfixilta löytyvän myös rakennussarja tohtorin vakiovastustajasta Dalekista. Eikun vaan rakentelemaan ryhmä näitä "peltipönttöjä" Tardisin ympärille. ;-)
Mielenkiintoinen ja erilainen malli.Kaikkinensa oikein mukavan näköinen ja piristävä kokonaisuus.Myykö joku putiikki näitä Suomessa? Dalek olisi varmaan mielenkiintoinen malli ja miks ei vaikka Robbie the Robotkin menisi samaan "piikkiin"
Moi, Opa!
Yritin etsiskellä Suomesta, mutta ei oota tarjottiin… Niinpä netin kautta yhteys Hannantsiin.
Kiitokset tiedoista Petri.