Pienoismallit.net

In Einem Augenblick

1. LwFD

Vuosikausiin ensimmäinen dioraamani valmistui vihdoinkin. Ilmeisesti tämän kokoista plänttiä pitää kutsua vinjetiksi, mutta jokatapauksessa keräilin kauan tietoa ja rohkeutta rakentaa maastoa :)

Figut ovat Dragonin Gen2 injektioukkoja. Kummassakin on noin 35 osaa ja palikoiden yhteensopivuus oli kohtuullisen hyvää. Kittiä toki tarvittiin, mutta sehän kuuluu asiaan. Alusta on Jaguarin resiini-tuote, joka koostuu pyöreästä maapläntistä ja puun kelosta.

Maalailen figuni edelleenkin pääasiassa Humbrolin ja Revellin emaleilla, mutta on joukossa myös Tamiyan akryyliakin. Säistyshommissa käytin AK:n, MIG:in ja Tamiyan liemiä. Mattalakka on Army Painterin spray-kamaa.

Vinjetti kuvaa tilannetta, missä aliupseeri on juuri huomannut jotain ja on heilauttamassa konepistoolia olaltaan.
In Einem Augenblick. Silmänräpäyksessä…

Kommentit

Ihailtavaa jälkeä. Figuureissa ainoa omiin silmiini sattuva huomautuksen aihe ehkä hivenen paksulta näyttävä MP-40 kp:n perä. Alustassa varsinkin tuo kelo näyttää pirun hyvältä.
AJ 2.2.2013 22:55 Vastaa lainauksella
Moi Petri,
Todellakin ihailtavaa figumallausta - figut ja maasto onnistuneet upeasti; todellinen taidonnäyte. Parhain terveisin, AJ
Erittäin näyttävä vinjetti. Figujen kokoaminen ja maalaaminen onnistuneen näköistä. Alustasta lisäpojot, on todella upea. Veli-Matin tavoin ihailen varsinkin tuota kelopuuta. Mistä olet tehnyt sen?
Niin pystyssä kuin maassakin oleva kelo on alustapläntin tavoin resiiniä. Olen siis vain maalannut ne.
Kelon juuria tosin jouduin vähän muokkaamaan Green Stuffilla.

Kiitoksia kommenteista Miika, AJ ja Veli-Matti :)
Eipä ole edellisiin oikein lisättävää. Todella hieno osoitus vanhasta totuudesta, että vähän on paljon. Great!!
SS 4.2.2013 19:51 Vastaa lainauksella
Todella upeasti toteutettu ja sopusointuinen vinjetti. Sommittelu ja sävyt toimivat kybällä ja tilanne on luonnollisen oloinen. Figujen maalaus ja kuvat myös mallillaan. Työvaihekuvista vielä plussaa.
Kiitokset, SS ja Seppo :)
Alustasta voi olla jopa kateellinen! Hyvä! Figujen kasvot ovat hieman kuvausteknisesti varjossa, joten niistä on paha sanoa mitään. Toppapukuja jos haluaisi tuunata ja hifistellä, pitäisi jokaiseen ruutuun varmaan maalata erikseen valot ja varjot.:) Hieman kaipaisin enemmän valoa ja varjoa vaatteisiin.
Joo mun pitäisi rakennella jonkinlainen valokuvausboksi, jotta saisin parempia kuvia.
Kiitoksia vinkeistä :)
Aivan mahtava. Figuurit ja maasto toteutettu toella hienosti.