Pienoismallit.net

SU 35

SU-27 mallista tehty 35. En ollut kovin tarkka tämän kansa, ja osa detailista (esim tutka) ei oikeastaan kuuluu viimeiseen 35 versioon.

Tykkään vain tästä väriteemasta ja camosta paljon.

Kommentit

Tästä mä pidän! Vanhennukset aivan pirun hyvät ja paneeli uratkin hienosti tuotu esille. Ja et kyllä ole ainut kuka tuosta väriteemasta pitää.
Sinänsä tosiaan SU-35 on ihan eri kone kuin su-27. Mm. suuremmat ohjainpinnat ja ilmanotto, ei ilmajarrua, eri mallinen "pyrstö" jne. Malli kuitenkin näyttää pirun hyvältä ja se on tärkeintä! Ja miksei sitä alkuperäisiä flankkereitäkin joskus tulevaisuudessa voitaisi nähdä tässä camossa.
Komealta näyttää. paneeliurat etenkin korostuu hyvin onnistuneessa camo maalauksessa näyttävästi! en ota kantaa tämän ja oikean su 35 eroihin. työnjälki on hienoa.
AJ 2.2.2013 10:52 Vastaa lainauksella
Moi Vlad,
Upea SU-35, vaikken mallin oikeellisuudesta vs oikea tiedä. Camo on hieno ja värisävyt onnistuneita! Tämä SU-35 näyttää kauniilta koneelta - lienee jopa yhtä kaunis kuin tutumpi SU-27 Flanker, joka (siis SU-27) on mielestäni yksi kauneimmista suihkuhävittäjistä. Kyllä venäläiset esteettisesti kauniita koneita osaa rakentaa.

Kalle tuolla edellä tuokin koneen ominaisuuksia kivasti esille, onko tämä kone jo operatiivisessa käytössä? Kiitos vastauksista jo etukäteen.

Jokatapauksessa näyttävän näköinen SU-35 lekopienoismalli upeilla värisävyillä ja coolilla camolla. Parhain terveisin, AJ
No tätä katsellessa iski se kuuluisa WOW-fiilis! Koneen naamio on tosi upea.
Ai ai kun himottaisi nähdä tästä enemmän kuvia - esim. sivukuva ns. lentokentän tasolta napattuna.
On kyllä hieno kuvio ja värit. Ja ainakaan maallikko ei pystyne sanomaan onko oikea vai vääränlainen. Ainakin varmaan lähelle oikeaa ja anyway näyttää pirun hienolta. Myös uppoviivat, vanhennukset. Myös nuo moottoreiden metalliseksi jääneet kohdat rungossa. Muutenkin tarkkaa työtä. Uskon että ohjaamo myös kokonaisuudessaan samaa tasoa..
AJ kirjoitti:
onko tämä kone jo operatiivisessa käytössä? Kiitos vastauksista jo etukäteen.
Ensimmäisiä on toimitettu Venäjän ilmavoimille vuodesta 2011 lähtien ja tällä hetkellä wikipedian mukaan reilut 10 käytössä. Kaikkiaan 48 pitäisi olla vuoden 2015 loppuun mennessä.
Pakko yhtyä ylläoleviin kommentteihin. Todella hienoa jälkeä!
Onnistuneen näköinen malli upeasta koneesta. Tästä olisi hieno nähdä lisää kuvia. Oliko rakentamisessa haasteita vai oliko ihan vain "shake ´n bake"?
On kyllä hyvin toteutettu camo, ja värit sopii hyvin yhteen. Plus vielä paneelirajat hienosti tehty. Onnistunut kokonaisuus
Vielä kun ne pilotit oppisivat lentämään näillä. Eikös tällä konetyypillä ole ikävän korkea prosenttiluku, mitä tulee maahansyöksymisiin lentonäytöksissä?
Pekka S 3.2.2013 19:27 Vastaa lainauksella
En tiedä SU-27:sta, mutta näillä SU-35 on käsittääkseni tapahtunut vain yksi onnettomuus ja tuolloinkin lentäjä onneksi pelastautui heittoistuimella. Ja kuten edellä mainitaan, SU-27 ja -35 ovat käytännössä kaksi eri konetta. Mutta toisaalta en siinä mielessä ihmettelisi vaikka olisikin korkeahkot onnettomuusluvut, sillä kone on erinomaisen kääntyvyyden (G-voimat) takia haastava lentää äärirajoilla, etenkin tämä SU-35.

Itse malli on todella hienon näköinen, alkaa taas itsekkin tehdä mieli tehdä joku Flanker-sarjan kone :)
Antti V 5.2.2013 00:41 Vastaa lainauksella
Olipas todella wow yllätys kun kirjauduin sivulle ja näin SU-35:n uusimmissa malleissa! Vielä suurempi yllätys oli se, että että olen nähnyt tämän mallin livenä aikasemmin.
Kuvittelenko vain, vai eikö tällä sivustolla esiinny uutta venäläistä lentokalustoa kovin usein, toivosin näkeväni useamminkin. Niin kuin AJ sanoikin ylempänä, SU-27 on yksi kauneimmista suihkuhävittäjistä. Väri schema on todellakin hieno, hienoa työtä Vladi!