Pienoismallit.net

Gloster Meteor F8

Airfixin Gloster Meteor Club Special-sarja, jonka esikuva on 92:n laivueen kone Kuningattaren kruunajaisten aikaan 1952. Gloster Meteor oli ensimmäinen RAF:n suihkuhävittäjä, joka tuli käyttöön pian Luftwaffen Messerschmitt Me 262:n jälkeen 1944. Kone oli maailman toinen suihkuhävittäjä ja ensimmäinen liittoutuneiden palveluskäytössä.

Epäilen onko sarja alunperin Airfixin, kun on ykstyiskohtainen ohjaamo ja laskutelineet, jotka koostuvat useista osista, eikä mukana ole lentäjää. Nokkapyörän sainkin turattua piloille. No, luukut kiinni ja pääsinpähän taas laittamaan jalustan nokkaan tämänkin yksilön, tosin näin se näyttää vähän yksinkertaiselta/tylsältä. Maalailtu Humbrolin maaleilla ja lakkailtu Johnssonilla. Siirtokuvat hyvät, kun sain nuo pyrstönkin ruudukot suht oikein. En ruvennut kovin paljoa sotkemaan konetta, kun on juhlapäivän kuosissa. Ainoastaan vesiväreillä korostettu uppoviivoituksia.

Ja seuraava kone ei tule olemaan Airfixin tekele ;)

Kommentit

"eikä mukana ole lentäjää."

Olet kuitenkin laittanut malliin lentäjän. Toteutus on kuitenkin ihan hieno. En ole mitenkään varma, mutta olisiko mahdollista, että Airfix on kopionut MPM-meteorin? Aiemmin Revell on voinut syylistyä sellaiseen.
Voisiko joku paremmin malleista tietävä valaista tilannetta.
Kiitos kommentistasi.

Pilotti löytyi miljoonalaatikosta ja lisäsin sen, kun esittää kuitenkin lentävää konetta. Minulla on Airfixin vanha paketointi Meteorista, jossa muistaakseen on kohodetaljoinnit, joten sarjaa voisi veikata jonkun muun valmistamaksi.
Moro,

Voisi olla Xtrakit malli jonka Airfix on julkaissut, tosin aivan varma en asiasta ole.