Pienoismallit.net

SdKfz 251 pak 36

Pieni testi.
Ei aivan onnistunut SdKfz. Ollaan astuneet sen päälle niin monta kerta että pienemmat osat ovat jo pölyimurissa.
However as always valejo ja GWS maalit, MIG ja AK pigmentit ja washit. Gameworshop lakka.
Malli on tehty yhteistyössä mun isän kansa joka on sitä rakentanut ja tehnyt kaikki metallityöt.
Thanks for watching.

Kommentit

Vlad K 4.1.2013 02:25 Vastaa lainauksella
Isokokoiset kuvat löytyy ositeesta
www.madmodels.3dreamlab.com/2013/01/03/sdkfz-251/
On muuten sairaan hieno. Laita pari figuuria niin on avot niinkun täällä sanotaan.
Ei hassumpaa pintaa! Aikas lupaavaa työtä. Seurataan jatkossakin.
Näiden kuvien perusteella hienoa tyyliteltyä jälkeä. En anna arviota, sillä haluaisin kuvia myös sivulta, takaa ja sisätiloista.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Olen astunut sen päälle niin monta kerta että pienemmat osat ovat jo pölyimurissa.

Turhaan enää väkerrän näitä Dragonin kokoa-munalukko-kymmenestä-etsiosasta -malleja ja itken kadonneiden irtoniittien perään kun mukavaa jälkeä syntyy vähemmälläkin stressauksella;)
Malli näyttää aivan hyvältä, mutta kuvat eivät tee sille oikeutta.
Vaikuttaa ihan kivalta, mutta valokuvat ovat liian taiteelliset tälle foorumille. Parempia kuvia itse mallista, kiitos. =)
Kuvista olen samaa mieltä edellisten kanssa.
Muuten on suorastaan järkyttävän hyvää jälkeä. Rauta näyttää tosiaan raudalta, tiilet tiileiltä yms.
Upea.
T.T
AJ 5.1.2013 14:10 Vastaa lainauksella
Moi Vlad,

Onnistunut SdKfz 251, mutta kuten edellä jo sanottu kuvat eivät täysin tee oikeutta sille. Tien pinta, tiilet, viemärinkansi, hedgehog ("siilieste") yms…pienet detailit ovat tajuttoman hyviä. Upea kokonaisuus! Parhain terveisin, AJ
Antti V 6.1.2013 12:03 Vastaa lainauksella
No hei! Kaikki rekvisiitta on onnistunut todella hyvin, varsinkin tiilet. Ai niin, mallistakin pitäisi sanoa jotain :) Ylhäältä otetusta kuvasta katsottuna, mallin pinnassa on hienoja efektejä, varjoja ja valumia. Kunnon profiilikuvaa jäin kaipaamaan, missä näkyisi mallin kylki. Uskon kuitenkin että kylkikin näyttää hyvältä :) Loistavaa työtä!
Heräs vaan semmonen ajatus että onkohon tuo dunkelgelb oikea väri tähän vaunuun? Eikös nämä korkealla asekilvellä varustetut joukkueen johtajan vaunut olleet käytössä siellä sodan alkupuolella ja maalattuina siniharmaalla vai mitä mieltä olette?
AJ 18.1.2013 09:45 Vastaa lainauksella
Moi Marko,
Marko Luokkala kirjoitti:
Eikös nämä korkealla asekilvellä varustetut joukkueen johtajan vaunut olleet käytössä siellä sodan alkupuolella ja maalattuina siniharmaalla vai mitä mieltä olette?
Kyllä. Alunperin maalattu Panzergraulla ja käyttö sodan alussa; kuitenkin 251 C:n tuotanto jatkui syyskuuhun -43 saakka (myös 251/10:n, mutta tuolloin jo matalalla asekilvellä). Vuoden 1943 alusta olemassa olevien ajoneuvojen Panzergraun päälle jokatapauksessa vedettiin Dunkelgelb ja tuolloin tehtaasta ulospukkaavat ajoneuvot olivat Dunkelgelbillä maalattuja. Joten kyllä tuo Dunkelgelb ja tricamo passaa ihan hyvin tähän 251/10 puolitelaan; toki tämän korkealla asekilvellä varustetun 251/10 alla pitäisi olla Panzergrau ja mielestäni Panzergrauta pilkottaakin tricamon alta kulumakohdissa eli Vlad on hienosti maalannut ja viimeistellyt vaunun aivan oikein. Yksi linkki noihin 251:iin: www.wwiivehicles.com/germany/half-tracks/sdKfz-251.asp Parhain terveisin, AJ