Pienoismallit.net

Messerschmitt Bf-110 Mittaritaulu

Sain viimein tällaisenkin käsiini, siitä Kiitos Martti kuivalaiselle. Malli oli aika hauska rakentaa ja maalata. Osat olivat tummanharmaissa rangoissa kaikki. Fotoetsiosat olivat valmiiksi maalattuja, ja mittarinpohjat olivat vesisiirtokuvia. Mallin tekemiseen meni kolme päivää, joista yhtenä en ehtinyt tehdä kuin yhden mittarin valmiiksi. Tein tästä kuluneen näköisen, koska aikaisemmat sivustolla olevat mittaristot ovat olleet uuden näköisiä. ja juu, myönnettäköön, että tuo vanhentaminen kyllä lipesi vähän käsistä, hehheh. olisi ehkä pitänyt hieman korjailla, mutta en uskalla mennä suhimaan tätä enää ruiskulla, saatikka pensselillä, joten olkoon tällainen sitten. jälleen, maalattu revellin maaleilla ruiskua käyttäen, paitsi vanhennukset, ne on sohittu pensselillä.

Kommentit

Hieno Bf110 mittaristo.. Hyvä kulahtanut fiilis mittarissa. Kovassa käytössä näemä ollut .Hyvin tehdyt kulumat uskottava malli :)
Komppaan Tavea!!
Kiva nähdä sinultakin tämä. Uskalsit vanhentaa reilusti ja hyvältä näyttää. Tein tuon samaisen aikoinaan, mutta en säistänyt yhtä rohkeasti. Kulutuksen jäljet on sinulla mielestäni myös oikeissa paikoissa.
Nyt olis tuossa odottamassa 109:n mittaristo. Olisi tarkoitus tehdä siis pikkuveli lähiaikoina.
Laitan vertailun vuoksi linkin tuohon omaan mittaristooni.
T.T
www.pienoismallit.net/galleria/malli_9104/
Pete N 21.12.2012 08:19 Vastaa lainauksella
Hieno, missas on loput koneesta? :)
eipä ole loppuja olemassa… vaikkakin, kieltämättä kävi mielessä että jos olisin turaillut ympärille kokonaisen ohjaamon.. ehkäpä vielä joku päivä! Olisipahan ainakin komea malli!
Pete N kyseli, missas on loput koneesta?
No täällä on jo aikalailla. www.inzpan.com/default.asp. Kivasti tehdyt sivustot. On eri koneiden mittaristoja 1:4 ja 1:5. Hiirellä saa näkyviin tarkempaa kuvaa. Oiva apu, jos näitä kasailee.
Höh. Ei aukea tuosta äskeisestä. Aukeisko tästä. www.inzpan.com/category_s/138.htm
Kiitosta! tässä odottelen josko eduardin poijaat olisivat iloisella päällä ja julkaisisivat Ju88:n ja flying fortressin sekä spitfiren taulut… ne olisivat mahetsuja!