Pienoismallit.net

R3Y-2 Tradewind

Ensimmäinen rakentamani pienoismallini. Jonka jälkeen on ollut taukoa mutta innostus on pallannut takaisin mallailun pariin.

Kommentit

Tosi hienoa jälkeä nuorelta miehen alulta! Tarkasti olet maalannut,eikä liikaa maalia ole käytetty. Tästä on hyvä jatkaa ja uusia malleja vaan tulemaan.
" on ollut taukoa mutta innostus on palannut" -Näin kirjoitit - . Ja näin sitä kommentoin:

Tästä se lähtee Janne.
Olet siis tehnyt tämän 10-vuotiaana. Sen ikäisenä en osannut kuin ajaa polkupyörällä ja niilläkin huonosti. Malli on kymmenvuotiaan käsialana suorastaan hieno.
Eli se sisältää jo joitain perusasioita. Kasaus toimii kokonaisuudessaan. Siirtokuvia on laiteltu yllättävän hyvin.Maaliakin olet käyttänyt. Yms. Eli ilokseni olet jo päässyt harrastuksen sisälle moniulotteisesti. Hyvä se.

Nyt Janne ota vaikka työn alle joku suosikkikoneesi: Kerrot sivullasi suosikkimalleistasi: "lentokoneet 1946- ja mittakaava on 1:72."
Noilla hauilla löytyy pilvin pimein koneita.
Eli sellainen "härpäke" työn alle, että siinä ei ole liiaksi osia ja kuitenkin sitä voisi maalata vaikkapa viidellä-kuudella eri värillä. Maalaus vaatisi myös aika tarkkaa rajausta ym.
Ihan perus-Revelli.
Uskon, että siitä se lähtisi näpräileminen vauhtiin.
En pojota useinkaan junioreiden eka malleja, koska ne ovat kaikista vähiten antamassa rakentavaa palautetta. Moni tuijottaa niihin ja ei näe metsää puilta.
T.T
En tiennyt tästä kapistuksesta rakennussarjaa olevankaan ennen kuin näin tämän Kuopion näyttelyssä. Rakennus- ja maalausjälki siistiä, ei kun vain seuraavaa työn alle.
No johan pomppas!

Erittäin "ufon" näköinen lentohärveli nuorelta kaverilta. Ensimmäinen kerta kun kuulen tällaisesta koneesta:O

Komppaan ukkoja yllä. "Avasit" pelin hienosti ja jos jatkuu rakentaminen jatkuu nousujohteisesti niin kuulemme vielä paljon sinusta.