Pienoismallit.net

T-34/85

Itärintama 1944

Dragon - T-34/85 Mod.1944

Neljään päivään valmistettu Dragonin pikkuskaalan kalustoa. Torstaina kasaus, perjantaina maalaus, lauantaina pintakäsittely ja sunnuntaina viimeistely ja kuvaus.

Malli oli mukava rakennettava, mutta lisätyötä aiheuttivat mm. pyörästön aukkojen poraaminen auki sekä lisäpanssaroinnin asettelu vaunuun.

Malli on maalattu ruiskulla Tamiyan maaleilla, lukuunottamatta valkoista raitaa joka on maalattu käsin. Vanhennuksessa käytössä olivat AK:n tuotteet, öljyvärit, ja pigmentit.

Kommentit

Malli on telat pl. hieno. Rustevärin tilalle voisi telat maalata tummalla teräksellä ja siihen päälle pigmenttipölytyksen.
Janne V 9.12.2012 19:57 Vastaa lainauksella
Upea malli tehty lyhyessä ajassa, suojaverkot nätit ja pintakäsittely myös kivan näköinen. Telat eivät mielestäni ole ihan muun vaunun tasolla, ehkä pientä kurausta, tms?
Edellisiä myötäillen, erittäin hyvän näköinen vaunu. Telat tosiaan kaipaisi tuunausta.
Kuvat on telojen osalta vähän huonot, kun on pieni malli kyseessä, niin kuvat tulee otettua lintuperspektiivistä!

Telat maalasin aluksi kolmella eri ruskean sävyllä, sitten AK track wash, pigmenttejä ja lopuksi tamiyan alumiini sävyä kuvamaan metallinkiiltoa. Metallinkiilto mm. näkyy aika heikosti.
Petri Lyy 10.12.2012 09:29 Vastaa lainauksella
Nyt kahdelta eri näytöltä katsellut tätä, ja telat näyttävät lähes punaisilta. Sisäpuolelta ei ainakaan tarttis olla tuossa värissä. Muuten oikein mukavan oloinen malli. Tuleeko noi hetekanpohjat Dragonin puolesta sarjan mukana vai mistä ne on skrätsätty. Todella tehokas lisä anyways.
Jeps!

Itsekkin kun katon kuvia koulun koneella (läppärillä) on sävymaailma aika punainen. Puualustakin näytää kuin ylipunertavalta tervalepältä!

Joo, kyllä nämä grillin ritilät tulivat sarjan mukana. Kivastihan ne asettuivat ja vaunuun sai mukavaa rähjäsyyttä/käyttöä näkyviin, kun niitä vähän taivutteli.

Linkki valmistajan sivuille, jossa osat näkyvissä: www.dragon-models.com/d-m-item.asp?pid=DRA7270
AJ 10.12.2012 16:07 Vastaa lainauksella
Moi Waltter, Näyttävänoloista työtä tiukan aikajänteen puitteissa; kuten edellä telat kaipaavat tuunausta - mainio malli muutoin. Ilmeisesti nämä Dragonin pikkuskaalan panzerit ovat laadukkaita rakennussarjoja, kun katsoo tätä mallia ja SS:n Shermania. Plussaa vielä tietysti Berliini-vaunusta; T-34/85 hetekanpohjilla höystettynä näyttää itse asiassa aikas hyvännäköiseltä vaunulta - tämä isommassa 1/35 skaalassa niin avot. Parhain terveisin, AJ