Pienoismallit.net

Hawker hurricane

hc-465

Noniin. saa nähdä tuleeko haloo kun laitoin 3 mallia peräjälkeen esille.(Eräs vanhempi mallari kollega meinasi ettei olisi suotavaa) ei ole vaan ehtiny aiemmin niiden valmistuttua,joten minäpä kokeilen kepillä jäätä(tosin eipä täällä uusien mallien kohdalla mitään järjetöntä tunkua ole) :)

Itse asiaan siis.

Malli yrittää esittää tunnettua Hurricanea hc-465. malli on kasattu aivan suoraan laatikosta vikoineen ja puutteineen(pyörät,spinnerit potkuri ym ym)

Mutta oli rakentamisen ilo kun meni kasaan ihan kohtuu mukavasti.tosin perus pakkeloinnit saumoihin. maalattu lifecolorilla ja xtracrylixillä. litkutettu vähän mutta ei sen kummempaa vanhennusta. Ikkunoiden kehykset tuli kyllä melko paksut kun testasin maalata vapaalla kädellä. ei onnistunu(Tästälähin luotan teippiin):)

Kommentit

Eipä tuossa useamman mallin samaan aikaan lisäämisessä luulisi olevan mitään ongelmaa, kun etusivun uusimmat kuvakansiot -listalla näkyy kerrallaan yhdeltä käyttäjältä yksi malli.

Oikein nätisti onnistunut Hurri. Tasapainoinen ja siisti kokonaisuus. Eivätkä nuo kuomunraamitkaan ole pensselillä maalatuiksi ollenkaan hullummat. Ainoa mikä nyt äkkiseltään tulee mieleen, niin tuon itärintamaraidan voisi täydentää alapuolelta, olettaisin että tuo on se sarjan siirtokuva?
Ei se tosiaan kiellettyä ole, tosin kohtuus kaikessa. Jos joku päättää lisätä kaikki 20 vuoden aikana rakentamansa mallit kerralla, niin eihän siinä ole kenenkään kannalta järkeä. Ja koska etusivulla näkyy kuitenkin aina yksi, mallit saavat väistämättä vähemmän huomiota jos lisää useamman.

Ja malli ei tosiaan näytä hullummalta kuten Eetu sanoi. Pintaa on korostettu ihan kivasti. Siirtokuvista paistaa vähän tausta läpi. Ja jos mahdollista, niin kuvat kaipaisivat enemmän valoa, laajemman terävyysalueen ja onko tuossa tynnyrivääristymääkin kun siipien kärjet näyttävät ikään kuin roikkuvan?
Juu tosiaan kuvauksen kanssa on vielä opeteltavaa. noi on ties monennet kuvat mitkä otin näistä koneista. nyt sain sentään kunnon kartongin taustalle:) itärintamaraita tosiaan on siirtokuva ja se on liian lyhyt.(voisi korjata maalaamalla) samoten kun tossa rakentamassani moranessa. moraneen tosin maalasin alle keltasta myös.
Hieno hurricane revellin mallistakin syntyy, maalaus ja rakennus jämptiä. Säistystäkin sopivasti, huolellisella rakentamisella saa vaatimattomastakin paketoinnista näyttävän mallin.