Pienoismallit.net

Humvee M1025

Tämmöinen Humvee M1025 Armoured Carrier tuli vihdoinkin valmiiksi. Tähän malliin tuli testailtua chippailuja ja muita tekniikoita kulumien tekoon joten tuli joissain kohdin ehkä hieman innostuttua tekeen näitä kulumia turhan paljon. Mutta lähdinkin tässä sitten hakemaan hyvin huonolla pidolla ollutta yksilöä.

Tässä oli kyllä todella laadukas malli. Osat sopi hyvin yhteen eikä tarvinnu juuri ollenkaan hioo pärseitä pois. Niitä ei ollut muistaakseni yhdessäkään osassa. Oli kyllä ilo kasata kyseistä mallia.

Maaleina käytin Humbrollin emali maaleja, tamiyan akryylimaaleja sekä vallejon akryylimaaleja.
Ja tässä mallissa tuli kulumien osalta kokeiltua Humbrollin Maskol ainetta.

Kommentoikaa… kiitos :)

Kommentit

SS 10.11.2012 23:44 Vastaa lainauksella
Aijai ku näyttää komialta! Hyvää rakennusjälkeä yhdistettynä mukavan pölyiseen pintakäsitelyyn ja tosi hyviltä näyttäviin dekaaleihin. Alkoi kummasti tehdä mieli hankkia Humvee-malli. :)
Hyvältähän tuo näyttää. Chippailut eivät hypänneet silmille ennen kuin niitä alkoi tietoisesti etsiä, joten ei niissäkään mitään suurta liioittelua ole. Lähinnä miettisin niiden sijoittelua. Pitäisi tarkistaa kuvista, mutta vähän epäilen ovatko nuo mitenkään erityisen kulumisalttiita paikkoja. Ja lisäksi pienenä yksityiskohtana tasaisen pölyyntynyt tuulilasi näyttää hiukan oudolta. Voisi kuvitella, että tuulilasinpyyhkijöitä olisi käytetty jossain vaiheessa.
Hyvännäköinen humvee! Komeasti on pölyinen olemus toteutettu. Pienenä yksityiskohtana tuo sarjan taka-antenni on aika tuhti. Luulen, että saisi aika annoksen lisää skaalarealismia, kun korvaisi sen jollain ohuemmalla muovi tai metallirimalla.
Petri Lyy 13.11.2012 15:14 Vastaa lainauksella
Mukavan näköinen Humvee, on yksi suosikkimalleistani. Ainakin Tamiyan toteuttamana helppo kasata, ja sitten pääseekin maalaushommiin. Taidanpa joskus tehdä toisen taikka kolmannenkin. Academylla näyttää olevan enemmän detaljeja. Esimerkiksi puoliavoin sivuikkuna on hyvä yksityiskohta. Pikakatsomisella tätä Academyn tuotosta ei vain näytä olevan saatavilla oikein mistään.

Aavikkovärit eivät ole helppoja säistettäviä, siinä olet kyllä onnistunut. Takaluukusta vielä vähän pölyä sisälle niin rupeaa olemaan kunnossa. Et kerro, mihin mallin esikuva sijoittuu, vaan eipä sillä väliä. Netti on pullollaan referenssejä, jotka mahdollistavat vaikka minkälaiset väritykset ja lisävarustelut.
Kiitos kommenteista. Kalle, sitä taka-antennia kyllä mietin mutta päädyin kumminkin laittamaan mallin mukana tulleen antennin. Se olisi ollut kyllä realistisempi semmoinen ohkanen antenni.

Ostin tuon humveen pienoismallitukusta joku aika takaperin. Siellä näytti jotain humvee malleja olevan mutta ei juuri tätä humveeta.
Petri Lyy 13.11.2012 19:59 Vastaa lainauksella
Anssi Luotoharju kirjoitti:
Ostin tuon humveen pienoismallitukusta joku aika takaperin. Siellä näytti jotain humvee malleja olevan mutta ei juuri tätä humveeta.
Eipä näytä olevan kuin kaksi Tamiyaa, jotka molemmat jo hallussa. Ja hintapyynnöt näistä ovat… no… sanotaan humoristiset, 44,xx ja 63,xx e. Normipyynti maailmalla luokkaa 25 e. Mutta kiva kuulla, että firma palvelee ostajia, palstalla kun on ollut vähän päinvastaista keskustelua.
SS 13.11.2012 20:48 Vastaa lainauksella
^Samat Humveet löytyisivät Banzai Modelsista hintaan 33e kipale.
Juu ei näyttänyt enää olevan kyseistä mallia myytävänä. Oman ostin 9.4.2012 ja maksoin siitä 13,49€ :)
Kun tarkistin ostotilaukseni kyseisestä liikkeestä. No toimitusajat on kyl sit hieman mitä sattuu. Odottelinkohan jonkun 2kk tilaamiani tuotteita mutta kyllä ne sieltä loppujen lopuks tuli perille.

Onhan siellä pienoismallitukussa Humveen M966 mallia myytävänä hintaan 13€ ja Academyn valmistamana.