Pienoismallit.net

Vapaamatkustajat

-joenylitysharjoitus

Yli että heilahti… :)
Idea tähän asetelmaan syntyi tästä videopätkästä(kohdassa 1:25min.)
Vaunu on Tamiyan valmistetta. Ojakepit ja äänenvaimentimien verkot on väsätty itse, muuten aikalailla suoraan laatikosta.
Figuurit ja gummivene haalittu Dragonin sarjoista. Päät vaihdettu Hornetin tarvikepäihin + Dragonin kypärät.
Alusta on akryyleillä värjättyä "ruohomattoa" , kuivattuja luonnonkukkia/heiniä, etsikukkia sekä Mininaturin lehtiverkkoa puskissa.

Tavoittena oli tehdä iloisena kukkakedolla kirmaavat germaanit :) Yleisö päättää onnistuiko :)

Kommentit

AJ 17.9.2012 17:08 Vastaa lainauksella
Moi Jouni,

Tämä on DD eli dynaaminen dio, menoa ja meininkiä piisaa vapaamatkustajilla joenylityksessä. Hieno rakentamiskertomus, tyylikäs maasto, oivat figut & panssariauto, upea kumivene ja toimiva kokonaisuus toimivan tarinan kera. Eiköhän siinä ole kaikki hyvin paketissa. Parhain terveisin, AJ
Erittäinen onnistunut. Harmaa voisi olla himpun verran tummempi.
Hyvä liikkeen tuntu ja onnistunut maasto. Alustan reunassa näkyvä oja on kiva yksityiskohta.

Kumiveneen pintaan saatu hyvin mielenkiintoa tylsästä väristä huolimatta.

Figuilla eläväiset kasvot ja hyvät ilmeet. Maalaus myös oikein mainiota.

Harmaa on minusta juuri sopiva. Autossa ruskea kura toimii hyvin.
aivan mahtava wow
Maanantai alkoi heti parillakin tosi komealla diolla. Tässä on eloa ja liikettä ukkojen ilmeitä myöten. Kaikin puoli erittäin hyvin tehty dioraama. Maasto näyttää aidosti ikävältä tarpoa.
rhakaleh 18.9.2012 09:53 Vastaa lainauksella
Vahva tunnelma. Melkein tässä rupeaa ilmastoidussa konttorissa ja syyskuun jälkipuoliskolla hätistelemään paarmoja ja muita ötököitä ympäriltä. Toisaalta jänskättää, että montako metriä vielä ennen kuin koko kyyti jämähtää kiinni kosteikkoon.
SS 18.9.2012 10:22 Vastaa lainauksella
Komppailen edellisiä, tulee itsellekin melkein tuskainen fiilis ja itikat surisee korvissa. Hienosti mallinnettu tilanne, ja vielä erittäin omaperäinen. Hienoa työtä!
Lyhyesti ja ytimekkäästi

Tekemisen meininki, hyvä
Myös minä kiinnitin huomiota kumiveneen pintaan. Ilmeisesti ihan litkuilla saatu aikaan tuo? Näen siinä tumman harmaata, sinistä, violettia ja vielä vaalean harmaata;)
Mukavaa palautetta. Kiitos :)
Vaunu on päivänvalossa himpun verran tummempi/harmaampi. Kuvat on otettu melko kirkkaana päivänä. Tuo kumiveneen värisävy tuli puoliksi vahingossa :) Suihkaisin paukkupullosta mattalakkaa kirkkaan mustan päälle, ja lakka harmaannutti pinnan… Ankaraa hinkkamista, ja suurin osa lakasta pois. Tulokseksi jäi harmaan läikikäs vene. Tasailin sävyjä vielä tekemällä valumia MIG:n Rainmark-litkulla. Mahtaisiko onnistua uudelleen?
Hienoa tuotantoa, niinkuin mallisi yleensäkin mitä olen katsellut. Kumipaatin kantajilla tosiaan hyvinkin eläväiset ilmeet, melkein näyttäisi että porukalla lauletaan jotain?! Tai huudetaan…

Mutta vastaapa sokealle, mihin tuolla työvaihekuvissa näkyvä tekemäsi suojaverkko on kadonnut, kun en sitä millään tihrustamallakaan löydä kuvista?
Suojaverkko luuraa takalokareiden takaosassa. Äänenvaimentimien peittona. Tarkasti tihrustamalla pitäisi näkyä takaa otetuissa kuvissa ;)
No niin, tulipahan ikänäkö testattua. Ei sitä niin hirveästi tihrustaakan tarvitse, hyvin on paikkansa löytänyt.