Pienoismallit.net

'53 Hudson Hornet

Kesälomilla valmistunut Hornet. Sarja oli yksi parhaista mitä olen kohdannut, ainoa ongelmakohta oli lasien sopivuus. Ne joutui pilkkomaan osiin että sai jotenkin käymään paikoilleen. Moottoriin lisäilin johdotukset ja ilmanputsareihin verkot referenssikuvien pohjalta. Värimaailmaa mietiskelin tovin ja päädyin tähän, ei liene alkuperäinen väriyhdistelmä mutta näyttää mielestäni aika 50-lukuiselta. Värit ovat Tamiyan spraymaaleja. Sisustaan maalasin jalopuujäljitelmät ja lattiat flokkasin harmaalla.
Rekisterikilpi oli tämän auton "must" juttuja ;-)

Kommentit

Ei huono ei huono! Konehuoneessa jotain holtitonta maalausta vähän paistaa paikkapaikoin vihreä läpi (jos nyt ei kuvan värit sitten taita jotenkin) Muutenhan tuossa ei ole mitään moitittavaa! Kyllä tuon hyllyyn kehtais ehdottomasti laittaa.
Kaikinpuolin komee hornetti, ainoa mikä pistää hieman silmään on maalin läpikuultavuus jossain kohdissa… Onkohan liian ohut kerros vai vääristeleekö kuva, noh jokatapauksessa hieno Hudson.
PhantomII 15.8.2012 14:47 Vastaa lainauksella
Tyylikäs! Nätin mallin kait sarjasta saanee ja tosiaan, hyvältä näyttää. En henk. koht. kuitenkaan ajattelisi mallia 1950-lukulaisena sinänsä, vaan 2000-luvun mietona customina. Tämmöisiä ajatuksia malli minussa herättää kun maalausta ja konehuonetta katselee. Hieno malli kaikkiaan.
Hieno väriyhdistelmä ja muutenkin näyttävä malli, joka on vieläpä huolellisesti rakennettu. Sisällä jalopuut ovat onnistuneet hyvin ja muutenkin siellä on siisti ilme. Ylävesiletkun korvaisin vielä kumisella, sillä tuo metallipunos ei istu tuonne ollenkaan, lisäksi se on vielä taittunut lommolle. Alustassa kivasti käytetty pigmenttejä, mutta olisin itse suosinut enemmän sellaista maantien harmaata.
Komee kapistus tajuttoman hyvin onnistunu
Tosi hyvin onnistunut Hudson! Ja kiva nähdä näitäkin tehtävän kotimaassa. Jenkeissähän näitä on nähty vaikka kuinka mutta tämä taitaa olla eka Hudson jonka olen Suomessa nähnyt.
Ja hienohan se onkin, etenkin maalipinta näyttää todella hyvältä, samoin viimeistelyhän on huippuluokkaa. Ylävesiletkusta olen samaa mieltä Petrin kanssa mutta muuten kyllä erittäin hyvin onnistunut malli.

Pitääkin käydä heti sovittelemassa oman Hudsonin ikkunoita, kun nekin pitäisi kohta asentaa. Saattaa siis tulla toinenkin Hornetti pian tälle sivustolle…
Hieno Hornetti!
Minä kattelen aina kateellisena noita rekisterikilpiä, jotenki aidomman oloiset kuin mitä meikäläinen on saanu tehtyä. Mikä oli sinun tekniikkasi rekisterikilpien teossa?
Kiitoksia kaikille kommenteista! Maali ei kuulla läpi, kuvissa kieltämättä siltä näyttääkin. Tosin yhtä paikkaa piti maalauksen ja laputuksen jäljiltä hieman maskeerata, toisen ovenkahvan yläpuolelta. Tuo ylävesiletku olisi tosiaan ehkä tyyliin sopivampi "kumisena". On yksi niitä seikkoja jotka ulkopuoliset näkevät paremmin, kiitoksia huomioista. Vielähän tuon vaihtaa..
Toki auto ainakin värimaailman puolesta voisi olla Mild Custom, vallan mainiosti. Kilvistä sen verran että nyhrään valmiista pohjista irtokirjaimet yhdeksi kilveksi photoshopilla, sitten tulostan ja leikkaan. Mustia kilpiä joutuu jonkin verran käsin värittämään kun tuo tulostin ei ole mulla mikään loistokas, tahtoo jättää mustan vähän hailakaksi.
Niko: Kiitoksia reffeistä ja laita omasta proggiksesta kuvat kun valmistuu. Tästä voisi olla mielenkiintoista rakennella alkuperäinen tehtaan kilpurikin…
Todella hienosti rakennettu, henkii mukavasti menneitä aikoja. Upea viimeistely kruunaa koko komeuden, ehkä taustapeiliin oisi sopinut jonkinmoinen maskotti.
Upea! Hienosti onnistunut väri, mutta itse olisin valinnut malliin sinisen. (löytyy myös vakioväreistä)