Pienoismallit.net

Messerschmitt Me 109 K

Hasegawan sarjasta rakennettu malli. Malliin käytetty Eduardin etsisarjat ja Quickboostin pakoputket ja konekiväärien piiput. Maalaukseen on käytetty yksityiskohtien osalta Xtracolorin ja Revellin emalimaaleja ja ulkopinnan osalta Lifecolorin akryylimaaleja lukuun ottamatta rungon maalausta. RLM83 vihreä ei toiminut täydellisesti ruiskumaaalauksessa joten rungon osalta korvasin sen Revellin maalilla. Kuomun maskeina käytin Montexin maskeja jotka olivat kuomussa liian kauan maalauksen jälkeen. Poistettaessa meinasi lähteä raamien maalit mukaan.

Kommentit

En ole aikaisemmin nähnytkään tämän tyyppistä maalauskaaviota. K-sarjan Mersut taisivat tullakin aika myöhään maailmalle.
AJ 4.8.2012 13:03 Vastaa lainauksella
Moi Teemu, Jännä camo K-Mersussa, etenkin rungossa. Mielenkiintoinen variaatio ja piristävää vaihtelua normicamoon. Parhain terveisin, AJ
Hyvän näköinen Mersu ajalta "hetkeä ennen lopullista romahdusta". Värisävyt kuvaavat hyvin ajankohdan (alkuvuosi 1945?) kaoottista tilannetta. Näiden K-Mersujen osia tehtiin vähän siellä sun täällä ja loppukokoonpanossa kaikki värit eivät aina ihan sattuneet kohdalleen jonka seurauksena oli hyvinkin kirjavia koneita. Vähän "rähjäisempi" ulkoasu saataisi tuoda lisää tunnelmaa mutta nämä on näitä makuasioita. Komia kokonaisuus.