Pienoismallit.net

Peugeot 206 WRC

Marcus Grönholm - Neste Ralli 2002

Tamiyan loistavasta sarjasta rakennettu WRC ajokki. Kohteeksi valikoitui jo alkumetreillä Grönholmin Jyskälän voittoauto vm. 2002.

Malli on maalattu Mastonin tuotteilla, pintaväri sopiva Peugeotin hopeasävy. Dekaaleita en tuolloin löytänyt aftermarket tavarana, joten piirsin Suomen ralliin sopivat mainokset itse, niiden saamisesta siirtokuvamuotoon kiitos kuuluu Petteri Nyholmille FCMA:n puolelta. Malliin lisätty myös sekalaisia etsiosia ja tehty muita tarpeellisia muutoksia.

Harvakseltaan päivitelty rakennusketju lisäkuvineen löytyy FCMA:n puolelta:
www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=9271

Kommentit

paavo p. 29.7.2012 19:17 Vastaa lainauksella
Hieno on, ja tykkään ihan tuollaisena, ilman säistämistä :-D .
Paavo kertoikin jo aikalailla osuvasti myös minun mielipiteeni. :)

Auto on tällaisena parhaimmillaan. En ainakaan itse jää suurempaa säistämistä kaipailemaan näin siistiin malliin. Loistavaa työtä auton kanssa, joten ota seuraavaa työn alle.
Itselläkin samainen malli polttelisi laatikossa, mutta tämän nähtyä en tiedä kehtaako tuota lähteä edes rakentelemaan kun on niin hieno. Luulin aluksi metallimalliksi.
Hieno Peugeotin rallihärveli siitä tuli, erityisesti tykkään tästä säistämättömänä, puhtaana, kuin uutena. Näin autot ovat parhaimmillaan, myös ralliautot ovat joskus puhtaita.
Todella hienoa työtä kaikinpuolin. Mikään ei häiritse silmää, loistavasti onnistunut malli.
Hieno malli ehdottomasti! Todella siistiä työtä. Erityisesti tykkään siirtokuvista sekä antenneista. Ei tästä mitään virheitä puutu:)
Todella tarkkaa ja virheetöntä työtä. Upea malli kertakaikkiaan!