Pienoismallit.net

Horch kfz.15

Ensimmäinen valmistunut mallini tähän ryhmärakenteluun. Kyseessä siis Dragonin pieni ja simppeli Horch, jonka ostin keväällä sivuston mallarilta. Kiitokset Kimmolle kaupoista!
Malli oli suoraviivainen kasattava ja jos oiken nopeasti haluasi saada mallin nippuun, niin tuskin päivää kauemmin menisi kasamisessa.
Rakensin mallin suoraan lootasta, pl. toinen ojakeppi, jonka tein rautalangan ja pikaliimatipan avulla(syystä että onnituin kadottamaan sarjan alkuperäisen). Mallin sisätiloihin panostin just sen verran mitä oli pakko, eli ei mitään lisäyksiä.
Maalauksessa kokeilin kulahtaneen talvicamon tekemistä hiuslakan avulla, onnistui ihan kivasti. Maaleina toimivat Tamiyan ja Vallejon akryylit.
Loppusotkemiset hoidin öljyväreillä ja AKn ja MIGin valmis mössöillä.
Kiva projekti ja lopputuloskin on ihan ok. Edellisestä 1/72 panssarista olikin kulunut jo vähän aikaa, täytyy varmaan alkaa niitäkin taas hamstraamaan, sen verran mukavia kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kommentit tervetulleita!

Kommentit

Näyttää pirullisen hyvältä, juuri tuon näköiseksi voisin kevät liejussa eteenpäin yrittävän ajoneuvon kuvitellakkin. Muta roiskeet ovat realistisen näköisiä ja nuo lasinpyyhkimien tekemät puhtaat alueet lasissa ovat hyvä yksityiskohta.
Kateutta herättävä työ :)
Hyvä Otso! Todella hyvin onnistunut pikkuskaalan ajoneuvo. Jos pienen rakentavan kritiikin seuraavaa kertaa varten antaa, niin muta on vähän yksitoikkoisen tasavärinen. Olisin kaivannut hiukan kuivunutta mutaa alakertaan antamaan eloa. Mutta kaikenkaikkiaan erittäin hyvin onnistunut työ!:D
Todella hyvän näköinen Horch. iso + harmaasta. Se todellakin näyttää harmaalta.
Kiitokset kommenteista!

Tuo pölyinen ikkunalasi oli melko raastava yksityiskohta projektissa. Kun malli oli perusmaalissa ja lasissa pölyefekti maalattuna, lasi pisti silmään kokonaisuudesta niin selvästi, että meinasi usko mennä että se koskaan sulautuisi kokonaisuuteen. No onneks näin sitten kävi ainakin jossain määrin..

Mikko, yritin kurauksessa roiskia kerroksittain eri värisiä kuramömmöjä, alkaen vaaleista ja päättyen tummiin. Ilmeisesti ne eri väriset AKn kuramömmöt jotenkin sulautuivat yhdeksi tasaisenväriseksi kerrokseksi mallin pinnassa, varmaan liian lyhyen kuivumisajan takia.
Pirhana kun pitäis vaan opetella kärsivällisemmäksi näiden kanssa, mut sitä vaan aina kurauksessa innostuu mättään uusia kerroksia ennen kun vanhat on kunnolla kuivuneet. :D
SS 11.10.2012 14:16 Vastaa lainauksella
Vaiva kannatti, nuo lasit ovat todella sopivat kokonaisuuteen. Hieno kuraläjä, jolle soisi pienen mutalammikon pohjaksi. Hyvää työtä jälleen kerran. :)