Pienoismallit.net

Albatros W4

Albatros W.4 oli saksalainen vesilentokone, kehitetty DI hävittäjästä. 118 konetta (mukaan lukien kolme prototyyppi) rakennettiin kesän 1916 ja joulukuun 1917 välillä, ja toimivat Pohjanmerellä ja Itämeren alueella ja myöhemmin koulukoneena.
Moottorina 120 kW (160 hv) Mercedes. W.IV oli aseistettu joko yhdellä (ensimmäinen sarja) tai kahdella 7,92 mm (0,312 in) konekiväärillä.
Sarja on Gavian pakkaama, muotit Eduardin. Siipien ja rungon kuviointi on siirtokuvaa.
Maalattu humbrolin maaleilla ja ruiskulla.
Malli kärsi kaksi pahaa turmaa rakennus vaiheessa, ensin hajosi kellukkeet ja lopuksi lähes valmiina (jälleen lattialle) yläsiipi irti ja tukia poikki.

Kommentit

Oikein komea malli maali on tasainen ja hyvän näköinen komea.
Siistin oloinen mallihan siinä. Maalaus hyvä, takilointi myös hyvä. Siivekkeiden rajoja ois voinu tummentaa hieman. Noissa risteissä vois olla saumojen kohdalla aavistuksen näkyvä raja. Muutenhan tuo on tosi hieno.
hyvännäköinen malli on kyllä, potkurin värityksestä tykkään erityisesti :) kuinkas muuten teit tuon värityksen?
ps: itselläni kun on sama malli Eduardin pakkaamana [kait se on täysin sama (?)] niin oliko kuinka hyvä kasata?
Näyttääpä hyvältä! Katasrofitkin olet onnistunut korjaamaan jäljettömiin. Potkurin maalauksesta kuitenkin sen verran, että puunsyyt ja laminaattikerrosten rajat kulkivat niissä pitkittäissuuntaan!

Veeli: Eduardin sarjasta saa lähinnä varhaisen tuotannon koneita, tässä Gavian sarjassa on mukana siivekkeet alasiipiin ja yläsiiven syyläri ja siitä voi rakentaa myöhäistuotannon W4:n. Tässä Gavian sarjassa tuo laivaston kuuskulmiokuvio on sinisävyistä malllia. Eduardin sarjan lozenge jäljittelee laivaston ruskeaa kaaviota, mutta on lipsahtanut turhan violetiksi.

t. Mikko