Pienoismallit.net

BT-42

Ps 511_8

Eli tässä tämä Tamiyan Suomi-malli suunnilleen siinä asussa, jossa esikuva nykyään näyttäytyy Panssarimuseossa. Jos aihepiiri meni väärin, muutetaan sitä tarvittaessa. Ruostetta saattaa mallissa olla hieman enemmän kuin esikuvassa tällä hetkellä, joten tulevaisuuden mallista voisi myös olla kyse. What if -aihepiiriin en tätä kuitenkaan sijoittaisi.

Rakenneltu suoraan laatikosta, lisätty Passion Modelsin putki ja Friulin telat. "Vääränmalliset" hakaristit Bison Decalsilta. Maalit Tamiyan, litkut AK-Interacitve. Kiinnikkeitä satunnaiselta etsiarkilta.

Mallin kasaamisesta ei erityistä raportoitavaa, mitä ei täällä olisi aiemmin jo kerrottu. Omat ja Tamiyan referenssit eivät ihan natsanneet, omissa fotoissa ei ole ensimmäistäkään tunkkia, Tamiyan fotoissa niitä on yksi kappale. Laitoin sitten yhden tunkin.

Kommentit

Oikein hyvin onnistunut malli ilman ylimääräisiä härpäkkeitä: Telojen ja kylkien ruoste on kuin suoraan oikeasta panssarista joka on seissyt ulkona jo tovin mutta torni olisi ainakin minun mielestä kaivannut hiukan enemän likaisuutta, kulumista ja ruostetta, mutta sehän on kyllä makuasia ja katsojen silmissä:)
Petri Lyy 13.7.2012 13:39 Vastaa lainauksella
Kiitos, Mikko, kommentista. Esikuva ei itse asiassa ole edes ihan noin huonossa hapessa kuin malli. Ruostevauriot vähenevät ylös päin. Alaosa saa kärsiä roiskevesistä, mutta torni on melko siivo. Mulla on kuva periaatteessa jokaisesta valumasta, paitsi että museovaunun kannelle ja tornin katolle en kehdannut kiipeillä.
AJ 27.7.2012 14:03 Vastaa lainauksella
Moi Petri,

Tämä mallisi oli livahtaa ohitseni. Mielestäni tämä on aivan loistava pienoismalli esikuvastaan BT-42 Ps 511-8! Upea malli! Enuff said. Parhain terveisin, AJ
Petri Lyy 27.7.2012 14:14 Vastaa lainauksella
AJ:lle kiitos kommentista. Kovin hiljaista onkin ollut palauteosastolla.