Pienoismallit.net

T-72 M1

Itä-Saksa

Revell 1:72 - T-72 M1 (03149)

Sarja joka ei esittelyjä kaipaa. Monille tuttu, hyvin detaljoitu Revell:in pikkuskaalan tankki!

Malli meni ongelmitta kasaan ja detaljointi miellyttää silmää. Pienenä lisäyksenä kuitenkin lisäsin sekä polttoaineletkut tynnyreihin ja piuhat savunheittimiin.

Maalattu Tamiyan maaleilla. Säistäminen Mig, Vallejo ja AK.

Siirtokuvat olivat sarjan omat, mallia Itä-Saksa! Asettelu sujui helposti Micro Solilla!

Malli tosiaan valmistui päivässä reilu viikko sitten! Suosittelen todella tätä mallia monille! Yksi parhaiten detaljoitu 1:72 skaalan moderni vaunu, mitä löytyy esim. lähi Prismasta! :)

Kommentit

Värimaailman hieman liian vaalea, muuten loistavaa työtä. Revellin T-72M1 lienee pienennös Tamiyan mallista.
Mika Haalahti kirjoitti:
Värimaailman hieman liian vaalea, muuten loistavaa työtä. Revellin T-72M1 lienee pienennös Tamiyan mallista.
Höpöhöpö, loistavan kulahtanutta derkku-(ylijäämä)kalustoa!

Paras versiointi ko.mallista mitä tähän mennessä olen nähnyt - ainoa vinevine tulee teloista, palatelasyndrooma iskee jälleen, ja vasemmassa etutelassa näkyy tuo "porras" :/
Nätti kuin sika pienenä! =D Miten ihmeessä tuollaista jälkeä saa päivässä??? Ruisku ja akryylimaalit taitavat auttaa? Olisi hieman nopeudessa itselläni petrattavaa, tai sitten ajankäytössä. Tekisi mieli itsekin kokeilla tuota koottavaa, onko se tosiaan parhaillaan Prismojen valikoimassa?

Mites tuo etuosan sauma? Olisiko se pitänyt kitata umpeen?
Kiitos paljon kommenteistanne!

Tuosta etusaumasta, niin itseasiassa se ei ole etusauma vaan vaunun etuosaan hitsattu "lisäpanssarointi". Korjatkaa jos olen väärässä, mutta kuitenkin luulen, että sillä on ollut jotain tekemistä etupanssarin suojaamisessa!

Itse ylä-ja alarungon sauma jää piiloon vaunun etummaisen osan alle. Malli on juuri myös siitä kehuttava, että kitiä ylä-ja alarungon kanssa ei tarvita lainkaan! Jos saumaa jäisi, olisi se silti piilossa vaunun alla!

Tarkempi kuva hitsatusta lisäpanssaroinnista vaunun etuosassa: www.google.fi…671254256993&page=12&tbnh=110&tbnw=165&ndsp=26&ved=1t:429,r:3,s:286,i:15