Pienoismallit.net

F1 Renault R24

Alonson auto vuodelta 2004

Joo elikkä Alonson mestaruus auto kyseessä. Mestaruus taisto käytiin silloin Kimin, Fernandon ja Michaelin välillä. Silloinen Räikkösen Mclaren osoittautui hyvin nopeaksi mutta epäluotettavaksi. Voidaankin sanoa että tuolloin epäluotettavuus vei suomalaiselta sen kauden mestaruuden ja mestaruuden vei Alonso.
Itse malli oli mielestäni kohtalaisen laadukas pienine puuteineenkin. Mittakaava on todella iso jonka myötä myös osat olivat mukavan tukevaa tekoa. Itse tein malliin kitaran kielestä antennin ja bensaluukun yläpuolella olevan sokan. En itse asiassa tiedä mitä virkaa kyseisellä sokalla on mutta referenssi kuvista näin että semmoinen malliin kuuluu:) Sydämmen tykytyksiä aiheutui loppupuolella kun tiputin mallin noin metrin korkeudelta mutta onneksi vahinko jäi melko pieneksi. Säistämistä harjoittelin kun tein nokea pakoputkien suuaukolle. Koitin myös litkuttaa saumoja.

Kommentit

Pekka S 27.6.2012 16:28 Vastaa lainauksella
Ihan siisti peli. Litkutukset on aika hentoja, mutta kilpa-autoissahan niiden pitääkin olla. Ja maalipinta näyttää onnistuneen hyvin.
M. Schumacher voitti F1-mestaruuden vuonna 2004. Alonso voitti '05-'06 :)

Hienosti olet saanut Hellerin väännettyä kasaan!! Ei mikään laatuvalio meinaan tuo Hellerin sarja :)
Ai niinkö se oliki:) Pidin varmana että tämä olis ollu juuri mestaruuskalustoa:) Kiitos korjauksesta!
Joo saattaa hyvinki olla että litkutukset on turhanki hentoja mutta ekan kerran uskalsin noita litkutuksia koittaa ja itse olen tyytyväinen. Ei nuo saumat kilpa autoissa olekkaan niin suuria kuin henkilöautoissa johtuen siitä että koittavat tietysti minimoida kaiken ilman vastuksen.
Joo, ei tästä pahaa sanottavaa löydy, mieluummin näitä katselee ihan puhtaana, kuin yli-liattuina.
Tuo mainitsemasi sokka lienee päävirtakatkaisija, merkattu tuolla E-tarralla, jotta hätätilanteessa pelastajat saavat virrat pois.
paavo p. 27.6.2012 21:19 Vastaa lainauksella
Ihan hienon Rellun olet saanut aikaiseksi, paljon paremman kuin mä :-). Oliko vaikeuksia saada nuo keltaiset raidat konepeiton päällä suoraan, missäs on rengaslogot? On kyllä hävyttömän näköinen tuo kamera turvakaaren päällä, sopisi paremmin 1:24 skaalaan, ite jätin sen pois.
Juu kiitos Tervo, hätäkatkaisija se varmaankin on. Ja minä olen tyypillisesti tehnyt puhtaita malleja. Kamera tosiaan näyttää ehkä väärän mittakaavan laitteelta:D HAH, kyllä tässä oli jotain muitaki siirtokuvia ja osia joissa tuli ajatelleeks että noinkohan on oikeaa mittakaavaa. Rengas decaalit jätin myöskin omastani pois kun katsoin niiden olevan väärää mittakaavaa. Uudet decaalit on etsinnässä. Keltaisten raitojen kanssa tosiaankin oli vaikeuksia mutta vähän microsolia niin kyllä ne sai taipumaan. Tossa ylempänä taisinkin jo ehtiä kehumaan valmistajaa mutta ehkä pienen mietintätauon päätteeksi voisi vetää sanoja takaisin. Oli kuitenkin paljon taisteltavaa enkä välttämättä suosittele mallia muutakuin suurille formula faneille.
Ihan kelvollinen. Itelläni sama sarja. Pienenä lisäyksenä siipiä ja ilmanohjaimia olisi voinut ohennella, ne kun ovat esikuvassa tosi ohuita. Maalausjälki ja siirtokuvat ovatkin sitten hyvin onnistuneita. Eikun uutta putkeen.. Tässä vielä pojot
Aku Heiskanen kirjoitti:
Ihan kelvollinen. Itelläni sama sarja. Pienenä lisäyksenä siipiä ja ilmanohjaimia olisi voinut ohennella, ne kun ovat esikuvassa tosi ohuita. Maalausjälki ja siirtokuvat ovatkin sitten hyvin onnistuneita. Eikun uutta putkeen.. Tässä vielä pojot
Kiitoksia:) Ahaa, ei ole edes tullut mieleen että siipiä vois/pitäisi ohentaa. Nyt kun mainitsit niin voisi olla ihan paikallaan seuraavissa malleissa. Usen kuvittelen että mallit olisi paremmin mallinnettuja eikä asiat kuten väärän kokoiset osat tai liian paksut siivet käy edes mielessä. Seuraava malli on jo alkuunsa laadukkaampi.