Pienoismallit.net

Rautatiemuseon pienoismalli

Punamullatut rakennukset II

Tässä merkinnässä hypätään jo valmiisiin taloihin. Talot on rakennettu hyvin samalla tavalla kuin jo aikaisemmassa merkinnässä esitelty asemarakennus, joten lukemalla kyseisen merkinnän saa hyvän käsityksen myös punamullalla maalattujen talojen valmistustavasta. Esittelen parissa seuraavassa merkinnässä kuvan jokaisesta punaisesta rakennuksesta.

Kommentit

Oikein hyvältä näyttää kyllä. Itse asiassa olisi allekirjoittaneellakin ehkä käyttöä parille tällaiselle talolle/talon osille, onko näitä kenties myytäväksi asti?
Muutamista rautatiemuseon alueilla sijaitsevista rakennuksista on olemassa rakennussarja. Niitä on myynnissä mm. Suomen Rautatiemuseon nettikaupassa www.rautatie.org
Foul Ole Ron kirjoitti:
Itse asiassa olisi allekirjoittaneellakin ehkä käyttöä parille tällaiselle talolle/talon osille, onko näitä kenties myytäväksi asti?
Tuosta pienemmästä asuinrakennuksesta on myynnissä täydellinen rakennussarja. Muista rakennuksista on olemassa muotit, joten jos on tarvetta, voin kyllä myydä niihin osat. Seuraavassa linkki em. asuinrakennuksesta:Linkki
Ok, kiitokset Sallinen & Salliselle. ;)

Täytyy rehellisesti sanoa, että hieman on liian tyyristä mun kukkarolle, vaikka ymmärränkin ettei näiden tuottaminen ole halpaa puuhaa muotteineen ja syövytyksineen. Olisiko noita ikkunanpuitteita ja muita fotoetsiosia saatavana erikseen?