Pienoismallit.net

Messerschmitt Bf109 E-1

Valmis, vihon viimein

Sain Mersuni viimein viimeisteltyä valmiiksi. Kuvat puhukoot puolestaan vaikka ei tämäkään ole vielä se "täydellinen" malli, joka odottaa itseään yhä.

Kommentit

KimmoR 27.8.2012 16:52 Vastaa lainauksella
Täytyy sanoa, että addiktion vaikutus ei ainakaan ole ollut haitallinen. Tuossahan on varsin hieno sataysi, thumbs up!
Niitä on nykymaailmassa paljon pahempiakin riippuvuuksia ja innoitteita hairahtua ties mihin. Tietynlainen "hulluhan" sinäkin olet meidän muiden kera tämän harrastuksen kanssa, mutta meitä on niin moneen junaan nykyisin. Onneksi.

Tämä adektiosi tulos lähentelee täydellisyyttä. Hivelee silmiä ja mieltä. Onnekis 1:32:n on ikäänkuin laittanut askarrusintoa vieläkin eteenpäin ja niinpä tulos on mykistyttävä.
T.T.
Ps. Onko muka 1:4:seen 109:n mittaristoa?
Satakympin on ja sitäkään ei vissiin enää tehdä.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Pojotin tuon nelkun, kun ei näy tällä sivulla.
On, on. Edun 109 Royal Class sarjassa tulee HIENO 109 E:n mittaristo 1:4:ään tähtäimineen ja muine herkkuineen. Tuo sarja kannattaa ostaa jo pelkästään sen mittaritaulun takia.
Samaisessa 109 Royal Class -sarjassa on mukana myös numeroitu Messerschmitt-termosmuki :)
AJ 5.9.2012 08:32 Vastaa lainauksella
Moi Mauri,

Erittäin hieno ja tyylikäs Eemeli Yksi Mersu. Rakennusblogiasi kuvien kera oli kivaa ja mielenkiintoista tavata. Lopputulos on erinomaisen onnistunut - tuo germaanien vihreä/vihreä camo-kuvio lekoissa on ehdottomasti yksi tyylikkäimmistä camoista ja olet onnistunut sen ilmentämisessä loistavasti.

Tykkään myös Emil-1:n siististä ja puhtaasta ulkoasusta, koska se sopii vallan mainiosti 1939-40 lekoihin; tuolloin koneet huollettiin ja puunattiin ihan eri tavalla kuin myöhemmin konfliktin kestäessä, toki länsirintamalla niitä puunattiin vielä kohtuullisen hyvin vuoden 1943 loppuun saakka.

Kaikenkaikkiaan hyvin onnistunut Bf 109 E-1, tyylikäs ja hieno! Lisää kuvia valmiista E-1:stä, mikäli vain blogin tallennustila sallii. Parhain terveisin, AJ