Pienoismallit.net

Ensiapu

Saksalaisten joukkojensidonta paikka jossainpäin länsirintamaa.

Kärry Tamyan sarjasta, Figurit Dragonin, Italerin ja Tamyan. Raunio Italerin.

Kommentit

Hyvä ja toimiva idea.
Raunioista ja yksityiskohdista plussaa. Figuureissa voisi olla parannettavaa, mutta vaikea sanoa, kun niistä ei ole kovin hyviä kuvia mukana. Jostain syystä veri ei näytä luonnolliselta. Olisikohan se liian tasaisesti tuon käden päällä, jotta olisi uskottavan näköinen. Näin siis siitä huolimatta, että tilanne voi kuitenkin olla realistinen. Joku ensihoitoalalla oleva tietänee paremmin. Etualan puhelinpylväs ei oikein näytä puulta. Ehkä joku kuivasively tai kerrosmaalaus olisi auttanut. Maitotonkka taas puolestaan on juuri niin aidon näköinen, kuin voi toivoa. Kuvan ottaminen kulmassa olevista kukista oli hyvä idea, koska kyseessä on aika herkullinen yksityiskohta. Pidän myös talonraunion toisen kerroksen rojuista.
Asennot tuossa asetelmassa, jossa on haavoittunut sotilas ja kaksi auttajaa, ovat hyvin onnistuneet. Tuon kypäräpäisen kaverin katse on juuri sinne, minne pitääkin.
Tämä on mahtava malli tosin figuureissa parantamista Ehk. Ja se veri tuon käden päälä on ihan hyvin minusta. minä kun en osaa sano mikä on hyvin ja mikä väärin koska ihailen kaikki malleja mutta niinkuin Timo sanoi noita ongelmia löytyy mutta paljon hyvää.
Jani V 5.5.2012 12:09 Vastaa lainauksella
Lisäsin pari kuvaa figuista.
Hyviä lisäyksiä. Varsinkin tuon makaavan figun kasvot ovat melko onnistuneet.
Seisovan haavoittuneen side on juuri sellainen, jonka itsekkin saattaisin tehdä, näin kun EA-koulutuksesta alkaa olemaan jo luvattomasti aikaa. :oD
Mielestäni maassa makaavan veri on vähemmän autenttista, aivan liian kirkasta mielestäni vaikka keuhkoista kyllä taitaa aika kirkkaana virrata. Taustalla olevan käsivammaisen kohdalla olet onnistunut huomattavasti paremmin, veri on kyllä vaikea elementti toistaa malleissa. Hieman ehkä liian jäykkiä figuureja ko tilannetta ajatellen. Muuten mm alusta ja muut tilpehöörit ovat kyllä kohdallaan.