Pienoismallit.net

Porsche 911 Turbo

Tämmöinen ollut jo hetken tuolla kaapissa valmiina. Ja nyt päätin laittaa kuvia kyseisestä autosta.
Tämä porsche on rakennettu suoraan laatikosta. Viikossa sain tehtyä täysin valmiiksi.

Kommentit

Todella komee. Pakoputken päät vielä mustiks. Ei löydy muuta rutkutettavaa
paavo p. 15.4.2012 20:40 Vastaa lainauksella
Hieno on JA KÄYTTÄKÄÄ SITÄ MAKROA, eipä mulla muuta.
paavo p. kirjoitti:
Hieno on JA KÄYTTÄKÄÄ SITÄ MAKROA, eipä mulla muuta.
Opettelen vielä kamerani käyttöä joten voi olla vielä hieman epäselviä kuvia. Mutta se että kun minun kamerassani makrokuvaus asennossa salamaa ei saa pois päältä ja ohjeissa kun lukee että salamaa ei saisi käyttää, joten olen yrittänyt ottaa semmoisia kuvia missä ei ole salamaa valittuna. Toivottavasti saan lähiaikoina opeteltua kuvaan teräviä kuvia malleistani. On niin tekninen vehje että kestää hetken opetella kaikki toiminnot sun muut jutut.
Ja kiitoksia kommenteista.
Komia 911… Onko muuten minkä firman värikartalta poimittu toi sininen? Porschen oma? Käy nimittäin huomattavasti paremmin tähän kun esim. musta tai punanen, joita tuppaa tulemaan vastaan noin kymmenen tusinasta tyylillä… Ainut mitä tekisin toisin on ehkä tuo takavalojen välissä oleva paneeli, joka muistaakseni on alunperin punainen… Sekä kevyt litkutus paneelirajoihin jne… Muuten todella tyylikäs toteutus… =)
Kiitoksia kommentista :) Tuon väri on otettu Tamiyan väreistä ja ihan omaa silmää miellyttävä väri. Tamiyan paukkupullo värikoodi TS-19. Tämä malli on toinen tekeleeni ja mulla ei ole vielä oikeen hallussa nämä litkutus ja sun muut tekniikat, mutta yritän opetella näitä tekniikoita seuraavissa malleissani. Tällä hetkellä olen rakentanut vasta 4 mallia ja 5 malli on rakenteilla.
Komia Porshe. En oikeen keksi mistä natista.
Hienoa jälkeä! :)

Ps. Mustat vanteet sopivat mun mielestä kaikkiin autoihin.