Pienoismallit.net

38(t)

Trumpeterin 38(t) suoraan laatikosta. Malli oli ihan kiva rakennettava, osat sopivat yhteen ja silleen. Ainoa suurempi hankaluus oli huonot telat. No nekin onnistuivat mielestäni lopulta ihan ok.

Maalattu suurimmaksi osaksi Tamiyan ja Vallejon tuotteilla.

Kuvat näyttävät oudosti vähän sinisemmiltä kuin malli livenä.

Lisää tietoa esikuvasta linkki.

Kommentit

SS 7.4.2012 15:43 Vastaa lainauksella
Hienosti on mennyt tämäkin kasaan, kuten kaikki muutkin sun mallit. Mukavan dynaaminen pintakäsittely, pakoputki ja koko takaosa näyttää sopivan rähjäiseltä ja kunnon niskalenkin oot ottanut huonoista teloista.
AJ 7.4.2012 19:25 Vastaa lainauksella
Moi Esko, Nyt olet taivuttanut panssariharmaata upeasti; komppaan SS:ää: "Mukavan dynaaminen pintakäsittely" - loistava suoritus! Kyllä olet onnistunut todella hyvin; ei mitään narinaa, nurinaa, mutinaa yms…vaan kehuja - realistisen näköinen vaunu. Kyllä diggaan; Tähtisadetta niskaan! Parhain terveisin, AJ
Esko P. 7.4.2012 19:46 Vastaa lainauksella
Kiitokset kommenteista. Kokeilin tosiaan oikeastaan ensimmäistä kertaa useampia maalikerroksia panssarinharmaan kohdalla. Harmaassa on käytetty kuutta eri väriä (+ pölytykset, chippailut jne…) ja kyllä pinnasta tuli mielestäni eläväisempi kuin aiemmissa tekeleissäni. Eli pitänee ruveta harrastamaan useamminkin…

Esko P.
Moi Esko!

Maalaus on hieno ja yksityiskohtia olet mukavasti poiminut vaaleammilla sävyillä. Tohon kannattais vetästä tummahko pin-wash yksityiskohtiin jolloin vaunun kolmiulotteisuus korostuisi entisestään.

Hyvä että vaunuissa alkaa olla sävyjä!!!!

Mallailuterveisin,
Jari
Kyllä, kyllä nyt on karkkia silmälle. Hyllyssä odottaa Dragonin versio samasta aiheesta, mutta odottakoot. Katselen tätä pitkään ja yritän miettiä, miten nuo sävynvaihtelut on saatu aikaan.
On kyllä hieno taas kerran hyvä hyvä.