Pienoismallit.net

Kylä Saksassa

Saksalainen kylä v.-44 1:87 mittakaavassa.

Rata on 6m pitkä sekä 1m leveä, rakennuksia kaikkiaan 50 puita ja pensaita noin 350. Kiskoja noin 40m digitalisoinnin ansiosta teriassa voi ajaa 99 veturilla yhtäaikaa, käytännossa kuitenkin 6-8 veturilla tämä onnistuu. Lopullisesti valmis tästä koskaan tulee sillä aina tulee parannus sekä täydennya ajatuksia mieleen rataa katsellessa, tai ainakin uutta raidekalustoa hankittua.

Kommentit

Hyvältä näyttää ja aihe on mitä mainioin!
Vau ihan mahtava ehkä vielä vähän lisää kuvia ? Mutta makee on.
Valitettavasti ei ylläpidon myöntämä kuvatila riitä useampiin kuviin. Kiitoksia kommenteista
Hyvännäköinen kylä. Tietysti lisäkuvia toivoisi, mutta kun levytila on rajallinen niin eipä haittaa. Kyllä näistäkin kuvista jo selviää idea ja ulkonäkö. Tee ihmeessä lisää tällaisia. Näitä on kiva katsoa. :)
maxres 29.3.2012 22:50 Vastaa lainauksella
Mukava tunnelma! Ihmiset lienevät vasta tulossa. :)

Saahan noita kuvia laitettua kuvapalveluihin ja linkittää sieltä.
Heh juu ihmiset odottaa maalausta samoin noin 20 ajoneuvoa ja paketimetsää tulossa noin 100kpl lisää. Juu ja tietokoneesta ymmärrän yhtäpaljon kun sika atomipommista joten linkittämättä jää.
Tero 30.3.2012 15:00 Vastaa lainauksella
Hyvän näköinen. Mutta missä ovat IT asemat ja ilmavalvontapesäkkeet ?
Tulossa siellä on Leopoldin edessa puolitela it aseistuksella samoin yksi ilmatorjunta tankki. 4 88 odottaa maalausta samoin yksi puolitela ja panssari it varustuksella. Sitten on yksi salonkivaunu jossa molemmissa päissä 4 putkiset it tykit. Saksan teollisuuden sotaponnistelut ovat välillä laiskanpulskeat muiden projektien takia mokoma. Nyt tulossa sellainen V-1 ja V-2 dioraama, menee aika sen parissa nyt.
Kerrassaan mainio! Selvästikkään liitoutuneiden pommikoneet eivät ole vielä löytäneet tätä ratapihaa ;0)
AJ 31.3.2012 15:25 Vastaa lainauksella
Moi Jari, Sinä et näköjään mitään pikku projekteja harrasta lainkaan. Kuten kommentit edellä, mahtavaa! Lisäkuvia katselisi mielellään, mutta hyvä näinkin. Upea kokonaisuus, ei voi muuta kuin nöyrästi ihailla! Parhain terveisin, AJ
Kai S. 16.10.2012 23:49 Vastaa lainauksella
Juuh, kyllä silmä lepää rautatiessä… ehdotelma: joskos saisi jotain taustapaperia komeuden jatkeeksi…
esim. www.roco.com/grid/MBZ/Backgrounds.aspx