Pienoismallit.net

Scania R 560

Scania R 560. Esikuvana Kuljetus Jalavan "Nightmare on Elm Street"

Kommentit

Scania R 560 "Elm Street"
huh kyllä on hienosti maalattu! Voiko pienoismalliin edes tehdä tällaista? Näköjään! Luulin ensin oikeaksi..
Komea malli, näistä kuvista ei oikeastaan voi löytää juurikaan sanottavaa. Ainoat pyyhkeet voisi heittää aavistuksen taaksepäin taittuneesta eturekisterikilvestä ja moitteita kuljettajalle kun on etupään ilmajouset laskenut ja nyt näyttää jotenkin oudolta tuo asento kun taka pää jää noin ylös. Voi olla että kamera tai kuvakulmat huijaa…
Googletin esikuvaa ja löysinkin tämän mallin rakentelu "blogin", joten a-vot:
www.truckmodelworld.com/yaf_postst6658_Scania-R-560--Nightmare-on-Elm-Street.aspx
maxres 26.3.2012 20:47 Vastaa lainauksella
On kyllä hieno Scania, harvoin näkee näin "maalattuja" pienoismalleja. Kromitkin näyttävät onnistuneet virheettömästi.
Esikuvansa näköinen varsinkin näin kiilotetun oloisena. Pintakäsittely viimeisen päälle. Onko muuten tuo eturengas Italerin normaalia kärrykokoa vai löysitkö jostain 385/55- renkaan? Tuo näyttäisi 65- profiiliselta.
Ensiksi haluan kiittää näistä posiitivisistä kommenteista.

Juu tuosta rekisterikilvestä voin sanoa että pääsi vähän taittumaan ennen kuin liimaa oli kuivunut, en vaan huomannut sitä ennen kuin se oli myöhäistä. En uskaltanut enää korjata sitä. Kuljettaja on laskenut etujouset kuvaamista varten ;-)

Onhan se ollut mielenkiintoinen projekti. Ja on mahdollista että tulee vielä näitä maalattuja "show autoja". Kyllä on mahtava keksintö nuo siirtokuvat. Juu rupeaa pikkuhiljaa luistamaan tuo "kromitusta" mutta kyllä tie on ollut pitkä ja mutkainen.

Onhan nuo eturenkaat normaalia kärrykokoa. ne ovat kyllä 65- profiileja
Mitä, eikö tämä olekkaan käsin maalattu kauttaaltaan(on hyvin hämmästynyt, suorastaan järkyttynyt ja onnistuu pitämään pokankin pahemmin repeilemättä)!!!
@ Toni: Sori jos tuotin pettymystä ;-) mutta kun ainoa mitä voin pirtää (ja niitäkään ei hyvin) on viivaukkoja niin täytyy löytää muita ratkaisuja.
Kieltämättä hyvin tehty,näyttää yhtä siistiltä kuin aitokin versio mitä on tullut jokuset kerrat tuossa huoltoaseman pihassa katseltua.