Pienoismallit.net

Bf-109 F-4

Afrikan tähti

Pitkästä aikaa sain jotain valmiiksi. Malli on Revellin boksista, rangoissa lukee ICM, siirtokuvat ovat hyvät. Oli tarkoitus rakentaa "interaktiivinen" malli josta olisi voinut nostaa moottorikannen halutessa pois ja ihailla konehuonetta, mutta ei vanha itä-muovi sellaiseen vääntynyt. Leikkasin moottorin sitten pois, menköön johonkin dioraamaan. Malli on maalattu Vallejon akryyleillä pensseliä käyttäen. Hakaristi on erilliseltä arkilta. Ristin pitäisi olla valkoreunainen, mutta sellaista ei löytynyt joten käytin täysmustaa.

Kommentit

Ilkka K. 20.3.2012 15:55 Vastaa lainauksella
Oikein hienoa jälkeä, ainoa mikä pistää silmään on nuo pakokaasuvanat, joita on varmaan aika lailla mahdoton toteuttaa realistisesti ilman ruiskua..
Pakokaasuvanat ovat mielestäni ihan kelvolliset. Sen sijaan konekiväärien ruutikaausvanat ovat aika voimakkaan näköiset. Tuo nokan alapuolen keltainen hieman arveluttaa, tietääkseni Hans-Joachim Marseillen koneissa ei tuota keltaista ollut. Muuten ihan kelpo esitys "Afrikan tähden" koneesta.
Kiitokset kommenteista, itseäni noissa pakokaasuvanoissa häiritsee eniten tuo epäsymmetrisyys. HJ Marseille lens monilla koneilla tunisiassa ja kuvia löyty niin keltaisella kuin ilman. Ite toimin Revellin maalausohjeiden mukaisesti ja muutenkin keltaleukainen on omasta mielestä hienompi.