Pienoismallit.net

'65 Pontiac Bonneville

Tämmönen luiskaperä tuli tehtyä. Tulpanjohtoja lukuunottamatta suoraan laatikosta tehty. Maalina käytin mastonin sprayta ja pintaansa se sai kolmekerrosta saman valmistajan kirkas lakkaa. Lopputulokseen olen ite suht tyytyväinen. Mitään kummempaa tarinointia en tästä keksi joten kommentteja sekä risuja ja ruusuja saa laittaa.

Kommentit

Hieno Pontiac sieltä tuli. Väri on oikeinkin hieno, ja listat ovat onnistuneet hyvin. Moottorin detaljointi näyttää myös siistiltä, sekä ajoasento on sopivan matala. Tämä olis kyllä mukava nähdä livenä jossain.
Kiitokset! Täytyy nyt kattoa kehtaako tätä näyttää missään näyttelyssä kun maalaus onnistu muuten hyvin ,mutta vikan lakka kerroksen kohdalla pölypivi suoritti laskeutumisen tohon katolle. Kuvissa ei näy ,mutta livenä kyllä hyvinkin selvästi näkee mustia karvoja katon päällä.
mallaaja 10.3.2012 11:42 Vastaa lainauksella
minulla on kanssa pontiac…siis gto. hyvältä näyttää toikin!! hyvin tehty! pitäis köhän kokeilla tota…
Kiitos! Niin mitä ajattelit kokeilla?
mallaaja 21.3.2012 07:14 Vastaa lainauksella
tuota mallia…
Aijaa. No suosittelen. Ihan hauska malli rakentaa vaikka metalli akselit jne. onkin. Sisältää myös aika kivasti Custom osaa tämä rakennus sarja.
PhantomII 21.3.2012 21:14 Vastaa lainauksella
Mielestäni AMT:n hienoimpia sarjoja tämä. Hyvältä näyttää ja värikin on ok. Hiukan vielä uskallusta ovien ja takaloodan saumojen litkuttamiseen ja Pontiacin logon ja tekstien viimeistelyyn, niin siinä se.

Kojetaulussa on aikalailla kromia mm. mittarien kuoret keskellä taulua ja muutenkin pientä listaa on riittämiin. Niiden kanssa vierähtää tovi jos toinenkin. Mutta yhtäkaikki, tyylikäs Pontiac.
Kiitos. Noi merkit on nykyään maalattu ,mutta en ole saanut aikaiseksi laitettua minkäänlaisia kuvia tänne. Kojelautaan en maalannut kuin joitain "nappeja" hopealla ja tietenkin noi puujäljitelmät.