Pienoismallit.net

KV-1

m.42

Ruiskuharjoitukset jatkuvat, tällä kertaa modulaation muodossa. Kyseessä siis Trumpan "tusinaklimi", jonka ostin eräältä sivuston mallarilta syksyllä ja joka valmistui sopivasti Tampereen pienoismallipäiville.

Kasaus oli ihan sitä perus settiä, rakensin suoraan lootasta ja lisäilin muutamia hitsaussaumoja ja tornille tein nesteliima käsittelyllä valupinnan. Sarjan palatelat olivat yllättäen paremmat kuin muistin niiden olevan joten ei niidenkään kanssa tarvinnut painia ja käyttää väkivaltaa.

Maalauksen toteutin Tamiyan akryyleillä modulaatio tekniikalla. Chippaukset ja jotkut detaljit on maalattu Vallejon ja Humbrolin maaleilla.
Säistykset tehty MiGin ja AKn valmis mömmöillä sekä öljyväreillä. Kuraa tuli hieman aiottua enemmän, mutta toivottavasti ei ihan överiksi mennyt.

Kommentit tervetulleita!

Kommentit

KimmoR 7.3.2012 17:40 Vastaa lainauksella
Hiukan nuo "bling-bling" telapyörät hyppää silimille muuten tasapainoisesta kokonaisuudesta. Hiukan voisit koittaa tummentaa niitä, niin olemus paranisi.

PS. miten niin "eräältä"?? ;P
KimmoR kirjoitti:
Hiukan nuo "bling-bling" telapyörät hyppää silimille muuten tasapainoisesta kokonaisuudesta. Hiukan voisit koittaa tummentaa niitä, niin olemus paranisi.

PS. miten niin "eräältä"?? ;P
Katos pidetään juttu avoinna, että kuka tuo salaperäinen myyjä on. ;D
mallaaja 7.3.2012 18:30 Vastaa lainauksella
tosi hyvän näköne!! kimmoR on kyllä oikeassa että nuo vetopuörät pomppaa silmille…
Kuten niin monasti tämä on jälleen parempi livenä nähtynä kun kuvissa. Hyvä ettet ole dipannut enempää niin ja myyjäkin on tiedossa, on niinsanottua sisäpiiritietoa nääs.
Morjens Otso!

Olet tehnyt makeen värisen ja hienon KV-1n. Pöllytykset ja kuraukset on viimesen päälle. Noihin fillareihin riittänee kun täräytät ne kertaalleen käyttämilläsi pölylitkuilla, eli anna kuivua ja pese tärpätillä osin pois.

Hyvät kuvat!!!

Mallailuterveisin,
Jari
Kiitokset näistä muutamista kommenteista! :)

Jari, kiitti tuosta vinkistä telapyöriin, täytynee varmaan ihan tuota pikaa ottaa malli takaisin työpöydälle ja käsitellä pyörät uudelleen.

ps. Alunperin vaunuun tulossa ollut figu on nyt saanut hukkuneen päänsä takaisin ja pääsee kaveriksi vaunun kannelle myös pikapuoliin, laitan jonkun uuden kuvan sitten kun figu ja telapyörät on saatu kuntoon…
Telapyörät on helppo korjata. Ei muuta marmatusta.
mallaaja 14.4.2012 12:58 Vastaa lainauksella
anteeksi uteliaisuuteni,mutta milloin nämä uudistukset mahtavat olla valmiita?????
mallaaja kirjoitti:
anteeksi uteliaisuuteni,mutta milloin nämä uudistukset mahtavat olla valmiita?????
Sitten joskus tulevaisuudessa, kun jaksamista niiden tekemiseen löytyy tarpeeksi. Tällä hetkellä mielenkiinto keskittyy lähinnä kokoamattomiin malleihin jotka odottelee hyllyssä.
Koitetaan saada tehdyksi ennen kesälomien alkua…
mallaaja 14.4.2012 15:21 Vastaa lainauksella
tiedän tunteen…