Pienoismallit.net

AV-8B Harrier II plus

Alunperin oli välipalamalli, mutta kun munchen-reissu lähestyi, ajattelin tehdä tämän lahjaksi veljelleni kun menen sinne. Epäröin hieman, sillä en ole vielä kovin hyvä rakentelemaan lentokoneita, mutta kyllä se kuitenkin veljelle kelpasi.

Kommentit

NL 30.5.2012 21:37 Vastaa lainauksella
Ihan hyvin onnistunut mittakaavaan nähden. Yritä seuraavaan malliin ohentaa maalia ja maalata monta ohutta kerrosta, äläkä yhtä paksua. Siirtokuvien kiiltelystä pääsee eroon, kun laittaa maalin päälle kiiltävää lakkaa, sitten siirtokuvat ja viimeisenä kiiltävä- tai mattalakka, riippuen siitä minkälaisen pinnan malliin haluaa.
Ihan jees malli, mutta nyt sulla on nuo korkeusvakaajat eli peräsiivet menny väärin päin. Harrierissa ne ovat kallellaan alas päin. Maalipinta näyttää kuitenkn ihan hyvin maalatulta ja malli muuten on siisti. Tästä on hyvä jatkaa hyvää harrastusta :)
Martti 1.6.2012 14:04 Vastaa lainauksella
kiitos ja aha enpä huomannut korkeusvakaajissa tuota virhettä, mutta kiitos nyt kuitenkin.
No olet kyllä pieneen mittaan onnistunut hyvin. Ihmettelen työnjälkeä, vaikka Tapio löysi virheenkin.
Upea, enkä ala moittimaan mitään. Edellä on jo puutteet ja parannukset tuotu esiin.

Pojotukseni meni taas yli keskiarvon ja kommentteja pyysivät. Kirjoitin kyllä kommentin jo ennen tähtien klikkausta, joten siinä tähdet on myös näkyvillä sinulle.
En ihan vähästä anna tuota pistemäärää, mutta tämä ansaitsee ne.

Ja perusteluni ovat, että ole kehittyvä junnu. Tahdot tehdä malleja oikeaoppisesti, et ole fakkiutunut mihinkään aihepiiriin…
Sekamallari antaa sekamallarille oman näkemyksensä arvoisat pojot.

T.T