Pienoismallit.net

Tie Interceptor

Askel pois mukavuus alueelta…

Pieni välipalamalli panssareiden välissä. Sarja oli varsin mukava rakentaa, valujälki erittäin hyvää eikä käytännössä purseita ollenkaan pientä muotin saumaa lukuunottamatta. Pääsääntöisesti muotin saumakin oli onnistuttu laittamaan sellaiseen kohtaan josta siitä ei ole haittaa.

Mallia kuvatessa sitten tapahtuikin pieni kömmähdys. Otin nimittäin ensin kuvat tässä näkyvällä sinisellä taustakankaalla, latasin kuvat koneelle ja sen jälkeen sain ajatuksen vaihtaa mustaan kankaaseen. Tuona aikana tosin oli lahjakkaasti unohtanut että malli oli edelleen sinisen kankaan päällä ja kangasta irroittaessa en edes huomannut katsoa studion sisuksiin. Tästä seurauksena TIE-interceptor joutuikin telakalle…

Kommentit

paavo p. 19.2.2012 18:42 Vastaa lainauksella
Hyvältä näyttää, siis ennen tuota kömmähdystä :-). Telinekkin näyttää ihan joltakin kuolontähden tukirakenteelta.
Hyvin on tehty. Lasi - tai mitä ne onkaan - ovat kruunu.
Maalaus tarkkaa ja kaikenkaikkiaan loistoty.
Sen verran vain olisin kysynyt, että kun tämä on 1:72, niin minkäkokoinen ompi livenä? Näistä kun en tiedä tuon taivaallista.
Pojotan, kun tiedän koon livenä.
T.T
Star Warssia tossa kyllä on.ELI hieno;)
Timo Rissanen kirjoitti:
Sen verran vain olisin kysynyt, että kun tämä on 1:72, niin minkäkokoinen ompi livenä? Näistä kun en tiedä tuon taivaallista.
Wookiepedian mukaan TIE Interceptorin pituus on 9.6 metriä, eli parikymmentä senttiä lyhyempi kuin vaikkapa Hawker Hurricane. Malli on vakuuttavan näköinen, ja kun kohteena on Imperiumin aluskaartin ehdottomasti häijyimmän näköinen tyyppi niin lopputulos on kerrassaan upea.
Pituutta on noin 115mm ja "siipien" kärkiväli noin 80mm
Ihan on oikean näköinen, olissi vain tarvinnut laittaa takapiha taustaksi niin olisin oikeaksi luullut :-D.
Nuo siipien päissä olevat laserit tai antennit on kyllä herkkiä katkeamaan, omasta mallista meni myös poikki ne.
(tippui hyllystä siivoamisen yhteydessä)