Pienoismallit.net

'63 Impala

Lowrider

Lowrider Impala, "The Green Hopper".
Hauska projekti kaikenkaikkiaan. Vanteet Pegasukselta, moottorin lisäilin aftermarket osana ilmansuodattimen ja perusjohdotukset. Alustaa muokkasin siten että sain malliin haluamaani asentoa ja asennetta. Maali on Tamiyan Candy vihreää ja perusvalkeaa lakattuna helmiäislakalla. Takakonttiin tein kotelon subeille ja vahvistimille. Sisustassa lattiat flokattu beigellä.

Kommentit

Kantri 18.2.2012 14:40 Vastaa lainauksella
Hienosti on asennossa asennetta. Ei muo oikeen muu tässä häiritse kuin tuo värimailma, toki makuasioita. ;)
Vaikka itse en ymmärrä mitä järkeä on 1:1 kenguru autoja, niin tämä malli on hienosti toteutettu. Loistava työ
Erittäin asiallinen malli! Auto uhkuu asennetta. Eritoten pidän värivalinnasta sekä vanteista. Kromaukset on poikkeuksellisen hyvän näkösiä. Eipä tästä löydy paljon moitittavaa. Idea on hyvä ja toteutus toimii. Itte en pidä yhtään kyseisestä genrestä tai ylipäätään tuning autoista mutta pieninä annoksina nää on upeita. Mahtava malli!
Kiitoksia kommenteista, värivalinta oli oikeastaan aika selvä kun tutkailin vaihtoehtoja niin jotenkin tämä candyvihreä tuntui sopivalta tämän tyyliseen (show) autoon. Tuo ainakin piristystä hyllynkulmalle ;-)
Seuraava proggis taitaakin olla sitten box stock vaihteeksi…
Kyllähän noin hyvän näköisen hopperin ottais mieluusti omaankin vitriiniin. Mallia katsellessa heräilee ajatus oman version rakentamisesta, vaikka tyyli onkin aika kaukana omista mieltymyksistä. Korin väri on piristävä! Laturin hihna lienee saanut vähän väriä, mutta helpostihan sen siitä siivoaa.
Hieno '63 Letukka, harmi ettei tästä ole kunnollista sarjaa tehty, kun tässä kuulemma on kopan mittasuhteet pielessä ja AMT:llä kori on ainoa käyttökelpoinen osa koko sarjassa…

Hieno rakennelma ja hyvä värivalinta, sopii Lowrideriin. Eihän nämä mitään omia suosikkeja ole, mutta usein aika hienosti viimeisteltyjä rakennelmia joten siltä kantilta hienoja..
Kiitoksia kommenteista. Tuohon mittasuhdeongelmaan en henk. koht. osaa ottaa kantaa mutta yleensä tosiaan AMT:n korit on järjestään hyviä muun ollessa sit niin ja näin. Mitä taas lowrider genreen tulee, niin minusta niiden rakentelu mallailussa on tosi hauskaa. Tosin liika on liikaa tässäkin, trailer queenit on sit erikseen…
siis hienoin impala minkä oon nähny <3 !!!!
pienoismallimies kirjoitti:
siis hienoin impala minkä oon nähny <3 !!!!
Kiitoksia!
Style "pala".
Yst. terv.
Kartsa
Nöyrimmät kiitokset! Tämän kanssa oli kiva vähän "irrotella". Itsekin pidän kyllä lopputuloksesta. Nämä lowriderit ovat vaan niin hauskoja…