Pienoismallit.net

Albatros D.V

Albatros D.V. Revellin (04684) ja Eduardin (8112)
pakkauksista rakennettu, lisäämättä mitään ylimääräisiä kilkkeitä.
Revell tuli hankittu siirtokuvien takia. Tuon ison alppiruusukukan tähden.
Sudittu pensselillä Humbrolin ja Revelin emaleilla.
Takilointi 0.10 pilkkisiima

Kommentit

Todella taidokkaasti maalattu ja rakennettu malli.Enpä löydä kritiikin sanoja tähän,hieno "kanarian lintu".
Nätti kun mikä. Nuo siirtokuvat on jo ihan hyvä syy hommata tuo malli:) Mallintamisessakaan ei ole huomautettavaa.
Ompahan ilosenvärinen kone. erottuu tasaisen harmaista edukseen. Ilosten värien ja tunnusten lisäksi siisti kokonaisuus, loistavasti sudittuna miellyttää kovasti silmää
Kaksi eri tulkintaa saksalaisten violetista suojaväristä. Mustarunkoisessa mallissasi sävy lienee lähempänä nykykäsitystä, jos kohta keskustelu aiheesta käy vilkkaana:

Linkki

Minullakin on käynyt joskus mielessä rakentaa sarja alppiruusuilla koristelluista Albatroseista. Kolmanneksi kelpaisi vaikka tämä Albatros D.III:

Linkki

Mikko
AJ 16.2.2012 11:52 Vastaa lainauksella
Moi Pore, En voi muuta kuin ihailla taitoasi viritellä takiloinnit näihin Ekan Ison Rähinän kaunottariin. Pakko kysyä samantien, että onko sinulla joku kikka kakkonen takiloinnin tekemiseen? Kiitos vastauksestasi etukäteen.

WW I:n lekot on värikkäittein maalaustensa ja mielenkiintoisten merkintöjensä takia esteettisesti kenties mielenkiintoisimpia ja kauniimpia lekoja - toki myös ilmailun pioneeriajassa on oma viehätyksensä. Onnistut todella hyvin näissä piristävissä koneisssa. Rakentaminen, maalaus ja viimeistely ovat laatutyötä, tämä koneduo miellyttää silmää!

Oikeastaan ainoa juttu mitä kaipaan on tekijän itsensä kommentit lekojen historiikistä -tietysti googlesta löytyy oikeata ja väärääkin dataa, mutta kaipailen pienoismallinrakentajan omia näkemyksiä asian tiimoilta; sillä kyllähän rakentaja yleensä tietää hieman yleistä tietoutta enemmän mallinsa esikuvasta ja osaa siten analysoida sitä >>> oma näkemys.

Jokatapauksessa hienoa mallaustyötä The Great War:n lekoista! Parhain terveisin, AJ

PS Mikko, kiitos linkeistä; ensimmäinen linkki ei pelittänyt, mutta toinen linkki pelitti hyvin - mainio maalaus/väritys linkin D.III:ssa.
Olikos nuissa mitään eroa sarjojen välillä (molemmathan ovat eduardin sarjoja toinen vain revellin pakkaamana.)
Komppaan himpun AJ:tä.
Historia koneille/koneelle olisi plussaa.
Mallihan on kuin karkkipaperi väriltään. Hienot siirtikset ja upea kokonaisuus. Takiloinnit onnistuneet mahottoman hyvin.

On vain annettava ja mielellään annan nelkun ja puolikkaan päälle noista kuvista ja omaehtoisista siirtiksikstä.
Ps. Linkki vaatii kirjautumisen.