Pienoismallit.net

StuG.IV Early

Tässä uusin mallini, olen aikoinaan saanut sen lahjaksi eikä sarjassa ole muuta vikaa kun että zimmeröinti täytyy lisätä. Varsinkin nelosissa takalevy on aika haasteelinen massattava, joten asia jäi hautumaan kunnes löysin Euromilitare reissulta ATAKIN zimmerit kyseiseen malliin. En ole ennen käyttänyt valmis zimmerittejä mutta tämä muutti käsitykset niistä kertaheitolla! Helpohko laittaa ja näyttää mielästäni hyvältä. Siitä en tiedä onko ainoastaan itse tehdyt zimmerit tosi mallarin mitta:) mutta näitten ansiosta tuli tehtyä malli valmiiksi. Lisäksi malliin on lisätty friulmodelin telat.
Maalasin Vallejon ja Tamiyan maaleilla, litkutukset ja kurauksen tein AK:n ja Migin tuotteilla.

Malli esittää 34. Jalkaväki Divisioonan vaunua Italiassa vuonna 1944.Kommentointi ja korjaus ehdotukset ovat tervetulleita.

Terveisin,
Karra

Kommentit

Erittäin asiallisen näköistä jälkeä. Oliko Atak onnistunut tekemään zimmeritin oikean kokoisiksi paloiksi tähän rakennussarjaan? Parissa mallissa,joissa olen itse käyttänyt palat olivat liian isoja tai pieniä. Ylimääräisenhän saa aina vuoltua pois,mutta noiden resiinipalojen venytys…
Juman kega! Että on taas nätti malli. Nykyään taso on erittäin kova ja mallit valtavan hienoja. Ei tästäkään tämän maalikon silmä löydä moitteen sanaa, eikä mitään kehitettävää.
LauriV 15.2.2012 12:07 Vastaa lainauksella
Hieno malli! Ja säistäminen on todella upeeta! Kuuluuko vain tuon zimmerit pinnan loppua ikäänkuin kesken noissa kylkien osissa missä ovat mm. nuo telakengät ja "risti"-tunnukset?
SS 15.2.2012 12:36 Vastaa lainauksella
Samaa mieltä edellisten kanssa, hieno malli! Näin tasokasta jälkeä on aina ilo katsoa, ja vaunutyyppikin menee allekirjoittaneella kategoriaan "erittäin mielenkiintoinen". :)
Petri Lyy 15.2.2012 14:07 Vastaa lainauksella
Sturmeja ei koskaan ole liikaa :) Itse olen viime aikoina voimistellut erään toisen valmistajan mallin ja erään toisen valmistajan zimmerittien kanssa. Kokemuksesta viisastuneena nostan hattua ja arvostan tätä lopputulosta.

Noiden schrrrytzenien tjsp. kuluttaminen ja kuraaminen näyttää erityisen realistiselta. Varsinaista häikkää ei näy missään. Tunkin olen tottunut näkemään mustanmetallinvärisenä, mutta kaipa sekin on saattanut saada camoa niskaansa.
Lyhyesti sanottuna, hieno!
Huippumalli Karra, äijähän yllätti!

Malli on pullollaan herkullisia maalausdetaljeja, chippaukset kestää lähemmänkin tarkastelun ja kuraukset on näyttävät.

Kuvasi ovat myös parantuneet roimasti.

Nappi suoritus mistä on hyvä jatkaa!

Mallailuiloa,
Jari
Valmis Zimmerit näyttää jotenkin järeältä. Rakentelun ja pintakäsittelyn suhteen erittäin hyvä malli
Teemu Lax 15.2.2012 20:18 Vastaa lainauksella
Very nice Iso K (kasimir olkoon tästälähtien pikku K).

Mutaukset ym. vanhennukset on mielikuvaani mieleiset, tämä messiin Euroon, ellet tulosta jotain toista hienoutta ennen sitä..

Muutamissa paikoissa zimmerit ehkä kaipaisi lisävarjoja, mutta näkemäti livenä en sano mittään.

Pisteitä tulollaan…
Omasta ja anoppini puolesta pyytän saata onnitella mainiosti tehdystä mallista!! :) :)
Kiitos kommenteista! Niitä zimmeri paloja ei tarvinnut paljoaankaan sovitella,olivat sopivan kokoisia.Täytyy vaan seuraavalla kertaa käyttää kittiä enemmän palojen saumoissa,nyt näköjään liian hentosesti joissain kohdissa.Mukava kuulla että pintakäsittely miellyttää,mutta silläkin aluella on aina parantamista jota koitan tehdä seuraavassa mallissani.Tällä hetkellä on työn alla jagdpanther late version.
Todella onnistunut sturmi. Maalaus vanhennus ja telaston kurat just eikä melekein, kuvat huippuluokkaa. Alusta kruunaisi hienosti mallin,
Onnittelut hienosta viikon mallista! Säistykset ja vanhennukset sopivan hillittyjä.
Teemu Lax 27.2.2012 21:44 Vastaa lainauksella
Jesh titteliä pukkaa, hyvä Iso K !!
Kiitos Teemu,tässähän menee ihan hämilleen moisesta hehkutuksesta :) ja kiitokset kaikille jotka olette mallistani tykännyt ja pisteitä antaneet. Viikon malli titteli tuntuu kyllä hienolta huomion osotukselta muilta mallareilta! silti jatkan ihan jalat maassa mukavan harrasteen parissa :)
Teemu Lax 28.2.2012 21:05 Vastaa lainauksella
Kommentit ja kehut ansaittuja, nauti hyvällä omallatunnolla.. Toivottavasti Tampereella nähdään..
Joo, kyllä tää on Karra sun hienoin malli tähän saakka! Ota messiin tuonne Tampesteriin, niin voin sitte vähän haukkuakin sitä kahden kesken :P
Olen kyllä tulossa tampereelle,siellä voidaan kyllä käydä läpi virhelista :)
Höhö, kyllä sulla ny varmaan housut tutisee jännityksestä :-) No, ettei nää porukat täällä turhaan hermostu, niin voin kertoa, että kyllä se palaute menee oikeesti ihan kyllästyttäväksi kehumiseksi XD Kiva nähdä taas pitkästä aikaa huomenna!