Pienoismallit.net

Audi A4 DTM

Timo Scheiderin Audi

Suoraan laatikosta kasattu rata-Audi. Revellin sarja oli siirtokuvia myöten erittäin laadukas, eikä rakentamisessa ollut mitään ongelmia. Koko auto on maalattu mastonin kilikaleilla, ehkä pari kohtaa on sutattu emaleilla.

Kommentit

Vilnöö 11.2.2012 09:40 Vastaa lainauksella
Todella siisti malli! Taustalta ei puutu kuin rata! Tykkään paljon!
Voin hyvin kuvitella, että tämä on "livenä" jollakin näyttelypöydällä varsinainen "Show Stopper".
Hienoa työtä kaikkiaan.

Katselin kuvat noista sinun muista automalleista myös ja täytyy kyllä sanoa, että nuorella kaverilla on homma hallussa!

edit: kuvapankkisi kuvan perusteella sinulla on melkoisen veikeä työtila. Toivottavasti altapäin hyökkäävät saksalaiset hävittäjät eivät häiritse mallailua :-)
Kiitokset molemille!
paavo p. 11.2.2012 18:21 Vastaa lainauksella
Hieno on :-)! Etsä viitsitsä laittaa sisustasta kuvaa?
Ehkä voinkin, katotaan huomenna.
Nyt ois kuva.
Martti 12.2.2012 15:44 Vastaa lainauksella
itselläni on työnalla samanlainen revellin sarja mutta teen siihen hieman erinlaisen maalauksen (täällä kuva siitä)
ja kuten varmaan huomaat auton takalasissa lukee Legge tai jotekin sinnepäin eli autosta tulee kuvitteellinen kun laitan siihen noi scheider siirtokuvat. Muutenkin noi siirtokuvat on vähän erinlaisia vaikka on toikin 2009 malli.
Saiskohan tästä mallista muokkaamalla mitenkään semmosta siviili audia? Tekis mieli tehä semmonen
Antti Tirri kirjoitti:
Saiskohan tästä mallista muokkaamalla mitenkään semmosta siviili audia? Tekis mieli tehä semmonen
Kyllä tätä ainakin jonkinlaisena lähtökohtana voisi käyttää, ainakin korin yläosa etu- ja takalaseineen on ihan oikeanlainen. Ja saisi tästä myös etu ja takavalot sekä maskin aihion. Tietenkin pyöränkaaret, puskurit ja loput puuttuvat korin osat pitäisi tehdä itse, alustasta, sisustasta ja konehuoneesta puhumattakaan. Mutta helpompi tästä on tehdä kuin aloittaa ihan skrätsistä.

Itseasiassa itsellä pyrinyt vähän samansuuntaisia ajatuksia päässä, tuskin tulee koskaan aloitettua.
Martti 14.2.2012 14:30 Vastaa lainauksella
hei en tiedä onko sinulla noi ohjeet vaähän oudot mutta mnulla on sellaisia ongelmia että on maalia U mitä pitäisi käyttää etupuskurissa mutta sellaista ei ole ja toiseksi on maaliyhdisteitä joiden prosenttien kohdalla lukee 1. ja 2. niitä seoksia oli kaksi kipaletta että onko sinulla ollut ohjeiden kanssa samansuuntaisia ongelmiavai oletko vanhan tietosi pohjalta tiennyt mitä tarkoittavat? saatan nyt kysellä tyhmiä mutta nyt kun on samanlainen malli työn alla niin ajattelin vaan… joo kyllä mutta kyllä toi sinun mallisi on vaan niin komia!
Martti Nirhamo kirjoitti:
hei en tiedä onko sinulla noi ohjeet vaähän oudot mutta mnulla on sellaisia ongelmia että on maalia U mitä pitäisi käyttää etupuskurissa mutta sellaista ei ole ja toiseksi on maaliyhdisteitä joiden prosenttien kohdalla lukee 1. ja 2. niitä seoksia oli kaksi kipaletta että onko sinulla ollut ohjeiden kanssa samansuuntaisia ongelmiavai oletko vanhan tietosi pohjalta tiennyt mitä tarkoittavat?
Minusta ei ikäväkyllä ole paljoa apua tässä, olen tainnut omat ohjeeni jo hukata. Minun mallissani ainakin olen käyttänyt etupuskurissa ihan samaa sävyä kun muussa kopassa, eli ihan perus mattamustaa.
Martti 15.2.2012 18:06 Vastaa lainauksella
juu huomaan kyllä ja ei siinä paljon mitään kun aotoon teen niin paljon (kaikki on suhteellista ;) itse erinlaista kun oikeassa autossa kuten jo kerroin
On se nätti! Ei tosta juuri paljon moitittavaa löydy ehkä etuvalossa jotain pientä mut ei mitään mikä ihan hirveesti silmään pistäis.
Ei muuta mutta luulen että tää matta musta on aika helppo väri maalata. ei tarvii hinkata ja rukoilla kiiltoa.
Kiitokset!

Janne:

Euvaloissa näkyy vähän tuota kristal clear -liimaa.

Antti:

Totta, mattamusta on todella anteeksiantava väri. Jos tämä malli olisi pitänyt vielä lakata kiiltäväksi, niin olisi kyllä varmasti tullut enemmän ongelmia.