Pienoismallit.net

Plymouth Superbird -70

Drifter ilman kompromisseja. Yksi SISÄkuva lisätty 12-2-12

Esikuvan löydyttyä Youtuubista ei mallin rakentamista tarvinnut kahta kertaa harkita. Mallin väritys ja osa omatekemistä dekaaleista ovat suunnilleen esikuva-auton kaltaisia. Osa sponsseista on napattu muualta. Pohjalevy, kone, taka-akseli ja osa runkoputkista ovat varaosa-Nascarista. Etupään jousi/iskaritolpat on omaa designia, samoin sisältä löytyvät hydraulikässäri, vaihdekeppi ja mittaristo. Turvakaaret olen myös itse väännellyt valurankoista ja putkenpätkistä. Etufillarit saa käännettyä reiluun linkkuun, kuten drifterissä pitääkin.
Maalipinta saisi tietty olla kiiltävämpi, mutten uskaltanut suihkuttaa lakkaa sprayllä, ettei keitä pintaa pilalle.

Kommentit

suarastaan huutaa vähän enempi sisäkuvaa..
Hieno Superbird siitä tuli. Maalipinta on mun mielestä juuri sopiva tällaiseen härveliin ja konehuonekin näyttää hyvältä. Työmäärä oli taas kerran huikea, toivottavasti tämän näkisi jossakin livenä.
No nyt on kyllä erittäin häjy Superbird. Edukseen eroottu varmasti näyttelypöydältä. Rakentelu jälki on erittäin siistiä ja yleisilme on tosi asiallinen. Hieno malli jälleen kerran. ;)
Kiitosta vaan kommenteista. Juu valitettavasti muutama näyttely on jäänyt viime aikoina väliin. Tarvii koittaa päästä jonnekin jossain vaiheessa. Sisäkuvan voisinkin laittaa, kun tuon korin saa aika helposti tuosta vielä irti. Takaikkuna näyttää irvistävän reunasta, joten pientä säätöä siihen ja pariin muuhunkin kohtaan pitää suorittaa. Sit laitetaan kori pohjaan kiinni niin, että kestää nostella ja käännellä.
Noi omatekoikkunat on aina se mun kompastuskivi, tarvis opetella tekemään se homma kunnolla. Tähänkin nakkasin sarjan oman liian paksun tuulilasin, kun aikani tuskailin ohuemman version kanssa.
Vilnöö 11.2.2012 09:41 Vastaa lainauksella
Tosi magee! Tykkään paljon etenkin värityksestä! Siisti pinta ja huolella tehdyn näköinen.
paavo p. 11.2.2012 18:25 Vastaa lainauksella
Todella harvinainen rakennelma ko. mallista ja vielä hieno :-).
Kiitos :) olen itsekin tyytyväinen tähän melkoisen monta muutoskohdetta vaatineeseen rakennelmaan. Hyvälle se näyttää tuolla muiden mallien keskellä.
Paljon luovaa scratch- rakentamista on tässä mallissa käytetty, eikä ole menty yli siitä aidan matalimmasta kohdasta. Eräänlaisena pisteenä iin päälle ovat nuo taustapuoleltaan avatut ovenkahvat… Hienoa jälkeä, josta ei pahemmin ole työvirheitä ole löydettävissä.